Аlyona Аlyona і Jerry Heil виступили у фіналі «Євробачення-2024»: як віддати за них голос

Аlyona Аlyona і Jerry Heil виступили у фіналі «Євробачення-2024»: як віддати за них голос

11 травня у фіналі «Євробачення-2024» під номером 2 виступили alyona alyona і Jerry Heil - представниці України на 68-му пісенному конкурсі, що проходить у Мальме (Швеція). Артистки представили свою пісню Teresa & Maria - про силу українських жінок, які зіткнулися з багатьма випробуваннями під час війни.

Виконавиці з'явилися на сцені в різних образах, які стилістично були поєднані з номером. Jerry Heil постала в ніжній обпаленій сукні Діви, яка підкреслила її жіночність та тендітність. А alyona alyona вийшла у войовничому образі, який говорив про силу жінок. Підсилили образи українок піщані ворота, річка, вир, пагорб з ракетами, що летять, панно з жінок та інші світлові ефекти, - пише Апостроф.

Номер для українок поставила одеситка Таню Муіньо, яка відома роботою зі світовими зірками такими як Кеті Перрі, Дженніфер Лопес, Гаррі Стайлз, The Weeknd, Cardi B, Дуа Ліпа, The Weeknd та іншими.

Виступ alyona alyona і Jerry Heil у фіналі «Євробачення-2024» присвячений Дівам та жінкам - як захисницям України, так і тим, хто займається відновленням та продовжує працювати, надихаючи інших.

Як проголосувати за Україну на «Євробаченні-2024»

Віддати голос за alyona alyona і Jerry Heil, перебуваючи в Україні, не можна, оскільки голосувати за представника своєї країни заборонено за правилами конкурсу. Але якщо ви дивитесь конкурс у Польщі, Німеччині, Чехії, Італії чи інших країнах-учасницях «Євробачення-2024», надсилайте SMS з числом 2 на номери, вказані в таблиці нижче.

Аlyona Аlyona і Jerry Heil виступили у фіналі «Євробачення-2024»: як віддати за них голос

Голосування відкрилося перед початком конкурсної програми. Воно триватиме протягом усього шоу та ще 40 хвилин після виступу останнього учасника. Переможець «Євробачення-2024» визначиться шляхом підрахунку голосів глядачів та національного журі із 37 країн-учасниць конкурсу. Їхні бали підсумовуються і мають однакову вагу (50% на 50%).

Читайте також:

Можливо зацікавить