«Арбітру не вистачило яєць, щоб призначити пенальті»: відомий ексфутболіст з Волині розповів про ключовий момент поєдинку збірної

«Арбітру не вистачило яєць, щоб призначити пенальті»: відомий ексфутболіст з Волині розповів про ключовий момент поєдинку збірної

Колишній захисник збірної України з Волині Артем Федецький поділився думками про непризначений пенальті на останніх хвилинах гри Україна – Італія (0:0).

Про це він розповів для УПЛ ТБ, передає Sport.ua.

На думку ексфутболіста, це був чистий пенальті. Федецький зазначив, що впевнений, якби такий момент був біля наших воріт, арбітр, не замислюючись, призначив би пенальті.

 «Насторожує все це в контексті слів Чеферіна. Але, чекайте, УЄФА це ж незалежна організація?! Як такі тези можна говорити перед матчем?! Для мене це нонсенс. Арбітр загалом відпрацював нормально, але в ключовому моменті матчу він побоявся навіть переглянути повтор. Як колись сказав Вася Кобін: «Йому не вистачило яєць, щоб поставити пенальті». Мудрик був першим на мʼячі, контакт був, щоб там не розказував цей лисий щур Спаллетті. Він вже висловився на рахунок Росії – компліменти, спорт для нього поза війною. Просто лисий шарлатан», – каже Федецький.

Нагадаємо, на останніх хвилинах матчу Україна – Італія Михайло Мудрик отримав м'яч у штрафному майданчику італійців, але на ньому одразу ж сфолив Браян Крістанте. Суддя не призначив пенальті та навіть не пішов дивитися повтор епізоду.

Читайте також:

Можливо зацікавить