Мешканці вимагали відремонтувати: у Луцькому районі закінчили капітальні роботи на проблемній дорозі

Мешканці вимагали відремонтувати: у Луцькому районі закінчили капітальні роботи на проблемній дорозі

У Луцькому районі на 90 відсотків завершили довгоочікуваний капітальний ремонт дороги місцевого значення загального користування О030210/Т03-02 – Мар’янівка-Борочиче-Бужани (км 4+600-км 10+200). Замовником робіт було державне підприємство «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області».

Загалом на балансі ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області» перебуває 4 399,6 км автомобільних доріг загального користування місцевого значення, а саме: дороги обласного значення - 2107,5 км та дороги районного значення - 2292,1 км.

У межах своєї діяльності «Служба місцевих доріг» проводить тендери та заключає договори з підрядниками, які й надають послуги з обслуговування доріг. Контролюють якість проробленої роботи інженери підприємства. Також у підприємстві реагують на звернення громадян. Саме після скарг на стан дороги Мар’янівка-Борочиче-Бужани й ухвалили рішення її капітально відремонтувати.

«Капітально ремонтувати цю дорогу вирішили у 2021 році. Цьому передувала цікава історія, коли пенсіонерки Мар’янівки винайняли автобус та приїхали пікетувати нашу ОВА. Вони вимагали у губернатора, аби відремонтували їхню дорогу, адже її стан був дійсно поганий, а ремонтні роботи там не проводилися вже дуже давно», - розповів тимчасово виконуючий обовʼязки директора ДП «Служба місцевих доріг у Волинській області» Даниїл Масич.

Мешканці вимагали відремонтувати: у Луцькому районі закінчили капітальні роботи на проблемній дорозіМешканці вимагали відремонтувати: у Луцькому районі закінчили капітальні роботи на проблемній дорозіМешканці вимагали відремонтувати: у Луцькому районі закінчили капітальні роботи на проблемній дорозіМешканці вимагали відремонтувати: у Луцькому районі закінчили капітальні роботи на проблемній дорозіМешканці вимагали відремонтувати: у Луцькому районі закінчили капітальні роботи на проблемній дорозіМешканці вимагали відремонтувати: у Луцькому районі закінчили капітальні роботи на проблемній дорозіМешканці вимагали відремонтувати: у Луцькому районі закінчили капітальні роботи на проблемній дорозіМешканці вимагали відремонтувати: у Луцькому районі закінчили капітальні роботи на проблемній дорозі

Підрядником, що виконує роботи за цим обʼєктом є ТОВ «Вельт Капітал». Після здачі дороги в експлуатацію вступає в силу і гарантія на виконані роботи.

«Гарантія на афальтове покриття, яку дає підрядник, - 10 років. Це обов'язкова вимога по капітальному будівництву. Наприклад, по поточному ремонту - це 3 роки», - зауважив Даниїл Масич.

Мешканці вимагали відремонтувати: у Луцькому районі закінчили капітальні роботи на проблемній дорозіМешканці вимагали відремонтувати: у Луцькому районі закінчили капітальні роботи на проблемній дорозіМешканці вимагали відремонтувати: у Луцькому районі закінчили капітальні роботи на проблемній дорозіМешканці вимагали відремонтувати: у Луцькому районі закінчили капітальні роботи на проблемній дорозіМешканці вимагали відремонтувати: у Луцькому районі закінчили капітальні роботи на проблемній дорозіМешканці вимагали відремонтувати: у Луцькому районі закінчили капітальні роботи на проблемній дорозіМешканці вимагали відремонтувати: у Луцькому районі закінчили капітальні роботи на проблемній дорозіМешканці вимагали відремонтувати: у Луцькому районі закінчили капітальні роботи на проблемній дорозіМешканці вимагали відремонтувати: у Луцькому районі закінчили капітальні роботи на проблемній дорозіМешканці вимагали відремонтувати: у Луцькому районі закінчили капітальні роботи на проблемній дорозі

Читайте також:

Можливо зацікавить