Біля Луцька встановлять ще одну камеру автофіксації порушень ПДР. Де саме

Біля Луцька встановлять ще одну камеру автофіксації порушень ПДР. Де саме

У Луцькій громаді встановлять ще одну камеру автоматичної системи фото і відеофіксації порушень ПДР. Йдеться про ділянку дороги поблизу села Жидичин, на вулиці Об'їзній.

Таке рішення ухвалили у середу, 15 листопада, під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Раніше міський голова Ігор Поліщук повідомляв, що на території Луцької міської територіальної громади діють 5 приладів фіксації адміністративних правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху в автоматичному режимі.

«Станом на сьогодні на території Луцької міської територіальної громади встановлено прилади контролю за такими локаціями: місто Луцьк, вулиця Конякіна, 17; місто Луцьк, вулиця Карпенка-Карого (навпроти будинку № 6); місто Луцьк, вулиця Ковельська, 144 та 147; село Забороль на 82 км+575 автодороги Н-22 та на автошляху Н-22 в селі Струмівка Луцького району», - повідомив Ігор Поліщук під час позачергового засідання виконкому 1 листопада нинішнього року.

Тож комунальне підприємство «Луцьксвітло» встановить залізобетонну опору та забезпечить підключення електроенергії до приладу фіксації правопорушень на вулиці Об'їзній в селі Жидичин на автомобільному шляху міжнародного значення М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече.

До слова, штраф за перевищення швидкості руху від 20 до 50 км/год за статтею 122 КУпАП становить 340 гривень, за більш як 50 км/год — 1 700 грн. За проїзд перехресть на заборонний сигнал світлофора та виїзд на смугу зустрічного руху — 510 гривень.

Нагадаємо, у жовтні нинішнього року на автошляху Н-22 в селі Струмівка Луцького району встановили ще одну камеру автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху. Комплекс «КАСКАД» розташований при вʼїзді до села зі сторони Рівного.

Читайте також:

Можливо зацікавить