Бої за Соледар тривають, – Генштаб

Бої за Соледар тривають, – Генштаб

Бої за Соледар Донецької області тривають, незважаючи на заяву Міноборони Росії про нібито захоплення міста.

Про це повідомили у Генштабі ЗСУ. 

«На Бахмутському напрямку противник обстріляв Спірне, Білогорівку, Роздолівку, Яковлівку, Соледар, Красну Гору, Бахмут, Кліщіївку, Курдюмівку, Дружбу та Північне Донецької області. Тривають бої за Соледар», - йдеться у дописі. 

Також у Генштабі повідомили, що на Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках обстановка без суттєвих змін, наступальних угруповань противника не виявлено.

В той же час, мінометних та артилерійських обстрілів зазнали райони населених пунктів Огірцеве, Вовчанськ, Бударки, Малі Проходи, Тернова, Білий Колодязь, Бологівка, Дворічна та Григорівка Харківської області.

Читати також: 

  • 13 січня Міністерство оборони Росії оголосило, що повністю взяло під контроль Соледар. Про це саме заявляють і західні військові аналітики. Українська влада запевняє, що за місто тривають бої.
  • Перегрупування російських військ у районі Соледара не призведе до захоплення ворогом Бахмута, а після поразки окупанти змушені будуть зупинитися, як свого часу – після штурму Сєвєродонецька та Лисичанська.
  • Український військовий, який захищає Соледар, розповів, що ситуація «дуже складна», а «наступні 24 години будуть критичними».

Можливо зацікавить