«Будь-яка історія закінчується»: клуб Прем'єр-ліги відсторонив волинянина від основної команди

«Будь-яка історія закінчується»: клуб Прем'єр-ліги відсторонив волинянина від основної команди

Житомирське «Полісся» виставило на трансфер двох основних гравців команди минулого сезону. Йдеться про уродженця Ковеля Артема Козака та форварда Пилипа Будківського.

Обидва футболісти наразі переведені до «Полісся-2», пише «Український футбол».

Після переможної гри проти донецького «Шахтаря» (1:0) головний тренер «Полісся» Імад Ашур дав інтерв’ю ютуб-каналу «УПЛ ТБ», в якому прокоментував це рішення клубу, пише Zbirna.

«Переведені для того, щоби продовжувати отримувати тренувальний процес. Поки буде визначатися ситуація з подальшими, скажімо так, рухами в його кар’єрі, ми маємо надавати тренувальний процес, і через це було переведення, а не те, що ми перевели через... Це було рішення спільне клубне. Я припускаю, що в кожній футбольній команді будь-яка історія починається, будь-яка історія закінчується», - каже наставник «вовків».

Фахівець також сказав, що офіційний коментар з цього приводу слід очікувати згодом: 

«Мені здається, є багато речей, які є внутрішніми справами клубу. І в цій ситуації, якщо клуб вирішить це прокоментувати – значить це буде трохи згодом.

Але наразі переведення в другу команду – це можливість надати тренувальний процес, а далі вже долю вирішує клуб з точки зору того, які будуть подальші інтереси до гравців», – сказав Ашур.

Читайте також:

Можливо зацікавить