«Будуть непопулярні рішення»: у якому випадку мобілізують жінок в Україні

«Будуть непопулярні рішення»: у якому випадку мобілізують жінок в Україні

Нардеп Інна Совсун з партії «Голос» заявила, що до мобілізації жінок в Україні може дійти, якщо це потрібно для оборони.

Про це пише УНІАН

«Будуть непопулярні рішення. Я не заперечую, що до мобілізації жінок ми можемо дійти. Якщо це потрібно для оборони, значить це потрібно для оборони. Якщо є обґрунтування, інструмент і механізми - треба говорити. Основні питання - на яких посадах будуть жінки, чи є для них форма і забезпечення, чи будуть мобілізувати тих, у кого діти, або закриють для них виїзд за кордон. Ще важливе питання, а ТЦК зможуть потягнути?» - зазначила вона в коментарі українським ЗМІ.

Нардеп вважає, що тема чутлива і простих рішень не буде: «Має бути заява - друзі, ми або програємо війну, або потрібно приймати складне рішення про мобілізацію жінок». 

Нагадаємо, раніше народний депутат Мар'яна Безугла заявила, що Верховна Рада готує законопроект, згідно з яким зміниться мобілізація та її правила, перелік осіб, які мають право на відстрочку, Механіка військового обліку, рекрутингу та звільнення зі служби.

Читайте також: 

Можливо зацікавить