Був гарним наставником для своїх учнів, батьком трьох дітей: На Маневиччині попрощалися з загиблим воїном – Володимиром Савчуком

Був гарним наставником для своїх учнів, батьком трьох дітей: На Маневиччині попрощалися з загиблим воїном – Володимиром Савчуком

У селі Бережниця, що на Маневиччині, попрощалися із Героєм Володимиром Савчуком, що загинув, захищаючи рідну країну від рашистів.

Володимир Федорович був гарним наставником для своїх учнів, батьком трьох чудових дітей. У 2014 - 2015 роках захищав країну від підступного ворога, пішов і зараз боронити свою Вітчизну та віддав найдорожче, своє життя на полі бою, захищаючи рідну землю від російського окупанта, - йдеться на сторінці Маневицької селищної громади у Фейсбуці.

Напередодні, жителі селища Маневичі та сіл Прилісне, Карасин, Лишнівка, Нова Руда, Градиськ, Троянівка, Бережниця, схиливши голови, зустрічали Героя, який востаннє повертався додому.

Наступного дня біля рідного дому відбулося прощання з Героєм, а потім у місцевому храмі священнослужителями було проведено Панахиду за упокій душі українського воїна Володимира Савчука.

У скорбному заході взяли участь народні депутати України Ірина Констанкевич та Іван Крулько, голова Волинської обласної ради Григорій Недопад, голови Камінь-Каширської районної адміністрації і ради Ольга Ващук та Віктор Сус, Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк, депутатський корпус та старости. Провести в останню дорогу воїна-захисника прийшли односельчани та жителі з усієї об’єднаної громади. Приїхали колеги-педагоги з багатьох куточків області та бойові побратими.

«Поховали Володимира Савчука з усіма військовими почестями на місцевому цвинтарі. Світлий, добрий спомин про воїна назавжди залишиться у наших серцях та спогадах його бойових побратимів, родичів і земляків», - йдеться у дописі. 

Був гарним наставником для своїх учнів, батьком трьох дітей: На Маневиччині попрощалися з загиблим воїном – Володимиром СавчукомБув гарним наставником для своїх учнів, батьком трьох дітей: На Маневиччині попрощалися з загиблим воїном – Володимиром СавчукомБув гарним наставником для своїх учнів, батьком трьох дітей: На Маневиччині попрощалися з загиблим воїном – Володимиром СавчукомБув гарним наставником для своїх учнів, батьком трьох дітей: На Маневиччині попрощалися з загиблим воїном – Володимиром СавчукомБув гарним наставником для своїх учнів, батьком трьох дітей: На Маневиччині попрощалися з загиблим воїном – Володимиром СавчукомБув гарним наставником для своїх учнів, батьком трьох дітей: На Маневиччині попрощалися з загиблим воїном – Володимиром СавчукомБув гарним наставником для своїх учнів, батьком трьох дітей: На Маневиччині попрощалися з загиблим воїном – Володимиром СавчукомБув гарним наставником для своїх учнів, батьком трьох дітей: На Маневиччині попрощалися з загиблим воїном – Володимиром СавчукомБув гарним наставником для своїх учнів, батьком трьох дітей: На Маневиччині попрощалися з загиблим воїном – Володимиром СавчукомБув гарним наставником для своїх учнів, батьком трьох дітей: На Маневиччині попрощалися з загиблим воїном – Володимиром СавчукомБув гарним наставником для своїх учнів, батьком трьох дітей: На Маневиччині попрощалися з загиблим воїном – Володимиром СавчукомБув гарним наставником для своїх учнів, батьком трьох дітей: На Маневиччині попрощалися з загиблим воїном – Володимиром СавчукомБув гарним наставником для своїх учнів, батьком трьох дітей: На Маневиччині попрощалися з загиблим воїном – Володимиром СавчукомБув гарним наставником для своїх учнів, батьком трьох дітей: На Маневиччині попрощалися з загиблим воїном – Володимиром СавчукомБув гарним наставником для своїх учнів, батьком трьох дітей: На Маневиччині попрощалися з загиблим воїном – Володимиром СавчукомБув гарним наставником для своїх учнів, батьком трьох дітей: На Маневиччині попрощалися з загиблим воїном – Володимиром СавчукомБув гарним наставником для своїх учнів, батьком трьох дітей: На Маневиччині попрощалися з загиблим воїном – Володимиром Савчуком

 

Можливо зацікавить

Чорний день у Луцьку: місто прощатиметься з двома Героями - Євгенієм Поліщуком та Юрієм Сілюком

Чорний день у Луцьку: місто прощатиметься з двома Героями - Євгенієм Поліщуком та Юрієм Сілюком

Герой повертається додому «на щиті»: волинян просять гідно зустріти загиблого воїна Леоніда Ковельчука

Герой повертається додому «на щиті»: волинян просять гідно зустріти загиблого воїна Леоніда Ковельчука

Разом з родиною переїхав з Херсонщини на Волинь: на фронті загинув учасник АТО Володимир Стародубець

Разом з родиною переїхав з Херсонщини на Волинь: на фронті загинув учасник АТО Володимир Стародубець

Останню дорогу встелили тюльпанами та бузком: на Волині попрощалися із 39-річним Героєм Андрієм Сливкою

Останню дорогу встелили тюльпанами та бузком: на Волині попрощалися із 39-річним Героєм Андрієм Сливкою

Дві важкі втрати в одній громаді: «на щиті» на Волині повертаються молоді Герої -  Михайло Мельницький та Тарас Миронов

Дві важкі втрати в одній громаді: «на щиті» на Волині повертаються молоді Герої - Михайло Мельницький та Тарас Миронов

В'ячеслав Католик, день народження

29 квітня: хто з волинян святкує День народження

самогубство

На Волині чоловік знайшов повішеною 37-річну дружину

Волинь аварія

Попередньо, є потерпілі: на Волині сталась ДТП

Шашлик
відео

Сезон відпочинку на природі: волинські лісівники поділилися рецептом шашлику