Чи будуть капітально ремонтувати міст на Шевченка у Луцьку

Чи будуть капітально ремонтувати міст на Шевченка у Луцьку

Міст на вулиці Шевченка у Луцьку постійно підтримують поточними ремонтами. Проте містяни скаржаться на його стан, мовляв, і проїзджа, і тротуарна частина потребують оновлення. Чи планують капітально відремонтувати цей об'єкт та скільки коштів для цього потрібно, дізнавалися журналісти ВСН.

Нагадаємо, у 2022 році планували перекрити міст на рік та зробити його капітальний ремонт за 10 мільйонів гривень: розширити проїзну частину до трьох смуг руху та зробити на ділянці реверсний рух (дві смуги у центр до обіду, дві смуги з центру після обіду), а також відремонтувати тротуари. Проте через війну цей ремонт не розпочали.

Микола Осіюк, керівник департаменту житлово-комунального господарства Луцькради, повідомив журналістам ВСН, що скарги від громадян щодо стану мосту надходили неодноразово:

«До нас надходили скарги від громадян на стан мосту, особливо, його тротуарну частину. Ми стараємося максимально утримувати цей об'єкт поточними ремонтами: підсипаємо тротуари, робимо шви тощо».

Чи будуть капітально ремонтувати міст на Шевченка у ЛуцькуЧи будуть капітально ремонтувати міст на Шевченка у ЛуцькуЧи будуть капітально ремонтувати міст на Шевченка у ЛуцькуЧи будуть капітально ремонтувати міст на Шевченка у ЛуцькуЧи будуть капітально ремонтувати міст на Шевченка у ЛуцькуЧи будуть капітально ремонтувати міст на Шевченка у Луцьку

Проте, аби капітально відремонтувати такий об'єкт, потрібні немалі кошти. Зі слів Миколи Осіюка, станом на зараз про це мова не йде.

«На сьогодні ми не маємо остаточної проєктно-кошторисної документації щодо цього, адже ціни зараз нестабільні, постійно міняються. Проєкт ми замовили, але він поки не видається. Якщо робити капітальний ремонт такого об'єкта, то потрібно буде виділити на це не 10, і не 20 мільйонів гривень. Тож станом на зараз ми його утримуємо поточним ремонтом», - зауважив Микола Осіюк.

Нагадаємо, у Луцьку на кільці біля «Променя» ремонтують дорогу. Роботи по заміні асфальтобетонного покриття розпочали 22 вересня, а закінчити планують 15 листопада.

Фото - Анна Склянчук

Читайте також:

Можливо зацікавить