Болгарія, Туреччина, Греція та Іспанія: де найбільше цього літа відпочивають волиняни

Болгарія, Туреччина, Греція та Іспанія: де найбільше цього літа відпочивають волиняни

Літній сезон завжди приносить бажання вирушити в подорож, відпочити від буденності та насолодитися новими враженнями. Волиняни не є виключенням, і в розпал літа багато хто з них активно планує відпочинок за кордоном.

Журналісти ВСН поцікавилися у власниці турагенції Катерини Павлової, які країни волиняни обирають найчастіше для своєї відпустки.

«У розпал сезону волинян насамперед цікавить сімейний відпочинок. Здебільшого, це автобусні тури на море з різних регіонів України та авіа-тури з найближчих європейських країн», - розповіла вона.

Щодо напрямків, то, за словами Катерини Павлової, найпопулярнішими на сьогодні є Болгарія, Туреччина, Греція та Іспанія.

Вартість відпочинку на двох у Болгарії стартує від 15 000 грн на тиждень зі сніданками. Система харчування «Все включено» обійдеться від 25 000 грн за двох.

Туреччина зараз - майже у двічі дорожче, а враховуючи, що там відпочиває багато росіян - волиняни віддають переваги Греції та Іспанії. Авіа-тури у ці країни стартують від 35 000 грн за двох / зі сніданками.  

Читайте також: 

Можливо зацікавить