Дебют в ролі письменника: книга відомого співака з Луцька Монатіка доступна до передзамовлення

Дебют в ролі письменника: книга відомого співака з Луцька Монатіка доступна до передзамовлення

Відомий артист з Луцька Дмитро Монатік написав книгу, цільова аудиторія якої - діти. Наразі вона вже доступна до передзамовлення.

Про це співак повідомив у соцмережах.

Дебютна книга Монатіка «Книга мрій» - інтерактивне видання з наліпками, віконцями, розмальовками та шаблонами допоможе усвідомити дітлахам, наскільки важливо залишатися вірними своїм мріям та рухатися до них, незалежно від обставин. Автор переконаний, що кожен може бути справжнім супергероєм у своєму власному житті на шляху до здійснення найпотаємніших мрій. 

Дебют в ролі письменника: книга відомого співака з Луцька Монатіка доступна до передзамовленняДебют в ролі письменника: книга відомого співака з Луцька Монатіка доступна до передзамовленняДебют в ролі письменника: книга відомого співака з Луцька Монатіка доступна до передзамовленняДебют в ролі письменника: книга відомого співака з Луцька Монатіка доступна до передзамовлення
 З нею дітлахи зможуть фантазувати, бавитися і розважатися: намалювати власного мрієзвіра, написати листа собі в майбутнє та навіть послухати пісні співака під час читання за qr-кодом у книзі. А головне — створити і зберегти власну найдивовижнішу мрію, та все, що для цього потрібно — увімкнути уяву та поринути у світ мрій разом із чарівною книжкою.  

«…сталося так, що через повномасштабну війну деякі плани довелося зупинити, змінити або відкласти. Тільки-от мрії війна не зупинила! Навпаки, ми мріємо ще наполегливіше і віримо, що наші бажання здійсняться. Тому що ми сильні! Настільки, щоб оберігати свої мрії, пам’ятати їх, а значить — пам’ятати себе малими, щирими і зануреними у різнобарвні пригоди фантазії», - каже музикант. 

 Головна ідея цього видання, як лейтмотив всієї творчості Монатіка - «Мріяти не шкідливо». 

Ціна примірника із знижкою наразі становить 450 гривень

Читайте також:

Можливо зацікавить