В асортименті - мед, помідори й огірки, чорниці та виноград: відомий співак з Луцька Монатік торгував на узбіччі дороги

В асортименті - мед, помідори й огірки, чорниці та виноград: відомий співак з Луцька Монатік торгував на узбіччі дороги

Співак Володимир Дантес запустив проєкт «Будинок культури», у якому зі співведучими розповідає про культуру. У дебютній серії участь взяв відомий артист з Луцька Дмитро Монатік.

Про це Дантес повідомив у соцмережах.

Зокрема співак опублікував кумедне відео, на якому Монатік на узбіччі дороги продає мед, помідори й огірки, чорниці та виноград.

«Від нас дуже багато чого залежить насправді. З’являється мотивація на щось впливати, щось робити, будувати якесь нове майбутнє тут... саме тому ми розпочинаємо це шоу!

Це дебютна серія проєкту «Будинок культури», у якій ми разом з Дмитром Монатіком робимо першу культурну інʼєкцію в деокупованому Ворзелі, на Київщині.

У ній ми показуємо Будинок культури Ірпеня, який зруйнувала російська армія, і розказуємо про плани його відбудови, розглядаєм одну з робіт Бенксі – ту що була на стіні дому, а тепер в рамі, говоримо про те, як змінилась сучасна українська культура і ще... як змінились стосунки пар під час війни, знайомимось із роботами Марії Примаченко, котрі були врятовані місцевими з палаючого музею в Іванкові, даємо з Monatik відкритий концерт для місцевої громади на території Будинку культури!» – пише Дантес.

Читайте також:

Можливо зацікавить