День Прапора в Луцьку: біля гімназії №4 урочисто підняли український стяг

День Прапора в Луцьку: біля гімназії №4 урочисто підняли український стяг

У п'ятницю, 23 серпня, у День Прапора біля гімназії №4 в Луцьку відбулася святкова церемонія підняття Державного стягу України.

За сприяння Волинської обласної військової адміністрації та підтримки батьків тут облаштували новий флагшток. В святі взяли участь діти, їхні батьки та представники влади.

У святковій атмосфері, супроводжуваній українськими піснями та щирими усмішками, лучани ще раз підтвердили свою любов до Батьківщини. Як відзначили організатори, фокус заходу - на патріотизмі та єдності.

Завдяки спільним зусиллям у гімназії №4 з'явився новий флагшток, який став символом незламності українського народу. Свято об'єднало дітей, батьків та представників влади, підкресливши важливість патріотичного виховання молоді. 

День Прапора в Луцьку: біля гімназії №4 урочисто підняли український стягДень Прапора в Луцьку: біля гімназії №4 урочисто підняли український стягДень Прапора в Луцьку: біля гімназії №4 урочисто підняли український стягДень Прапора в Луцьку: біля гімназії №4 урочисто підняли український стягДень Прапора в Луцьку: біля гімназії №4 урочисто підняли український стягДень Прапора в Луцьку: біля гімназії №4 урочисто підняли український стягДень Прапора в Луцьку: біля гімназії №4 урочисто підняли український стягДень Прапора в Луцьку: біля гімназії №4 урочисто підняли український стяг

Читайте також:

Можливо зацікавить