Депутата Волинської облради, якого спіймали на хабарі, відсторонили від обов'язків керівника ліцею

Депутата Волинської облради, якого спіймали на хабарі, відсторонили від обов'язків керівника ліцею

Заступника з фінансово-економічних питань Волинського обласного спортивного ліцею, депутата облради Валентина Кошельника відсторонили від обов’язків керівника, які він виконував.

Відповідне рішення ухвалили члени освітньої комісії обласної ради під час засідання у четвер, 14 вересня.

Виконувачем обов’язків директора ліцею призначили Ольгу Рудчик, заступника директора з виховної роботи.

Нагадаємо, у вівторок, 12 вересня, співробітники Нацполіції спіймали депутата облради, який керував спортивним ліцеєм, на отримані останнього траншу хабаря загальною сумою 35 тисяч доларів. 

Йдеться про Валентина Кошельника, який займав посаду заступника директора з питань економіки та фінансів Волинського обласного спортивного ліцею та був виконувачем обов'язків директора.

Як повідомила у коментарі виданню ВСН заступниця начальника відділу комунального майна обласної ради Інна Сабін, ухвалити таке рішення довелося через необхідність: Кошельника немає на роботі.

«Станом на сьогодні він відсутній на роботі, право другого підпису у закладі ні на кого не покладено, тому виникла нагальна потреба призначити виконуючого обов'язків, адже необхідно виплачувати зарплату працівникам», - пояснила Інна Сабін. 

З її слів, Валентин Кошельник продовжує обіймати посаду заступника директора ліцею з з питань економіки та фінансів.

Також відомо що того дня слідчі проводили обшуки у Володимирській міськраді та за місцем проживання Володимирського міського голови Ігоря Пальонки. Сам голова міськради зазначив, що ніякої правомірної вигоди правоохоронці не знайшли.

Читайте також: 

Можливо зацікавить