Діагностували патологію: вихованець луцької «Волині» несподівано призупинив кар'єру в 21 рік

Діагностували патологію: вихованець луцької «Волині» несподівано призупинив кар'єру в 21 рік

21-річний вихованець луцької «Волині» Арсеній Коркодим, керуючись рекомендаціями лікарів після поглибленого медичного обстеження у двох клініках Києва, прийняв рішення призупинити ігрову кар’єру.

Про це повідомили на сайті ФК «Верес».

Лікарі заборонили футболісту виходити на поле.

«Піти з футболу - це звучить занадто гучно. Наразі я прийняв рішення призупинити кар’єру гравця. Взимку робитиму нове обстеження. Можливо, ситуація покращиться. Щодо сприйняття такої новини - поставився до цього з розумінням. Здоров’я - найголовніше. Місце футболу тепер займе щось інше. Вперше про певні проблеми зі здоров’ям я дізнався декілька років тому, ще у «Волині». Але тоді мені дозволили грати. А нещодавно після нового медогляду та УЗД-діагностики певну виявили негативну динаміку. Лікарі в Рівному побоялися брати на себе відповідальність за моє здоров’я і для остаточного заключення відправили на поглиблене обстеження до Києва. Зрештою, після обстеження у двох столичних лікарнях у мене діагностували патологію, яку не побачили ні в Луцьку, ні в Рівному. Мені протипоказані фізичні навантаження. Тому з професіональним футболом поки змушений попрощатися. Приємно, що мене підтримали рідні, уся команда, всі хлопці», - розповів Арсеній КОРКОДИМ в інтерв’ю Veres TV

Арсеній дебютував на дорослому рівні в сезоні 2020/21 у складі резервної команди луцької «Волині». До рівненського «Вереса» спортсмен приєднався у червні 2022 року. За два сезони у голкіпер не провів жодного офіційного матчу за червоно-чорних. Натомість, восени минулого року Арсеній у складі збірної України завоював срібні медалі на студентському чемпіонаті світу у Китаї. Другу частину сезону 2023/2024 Арсеній Коркодим на правах оренди відіграв за друголіговий «Кремінь».

Читайте також

Можливо зацікавить