Діти з волинських прийомних родин вирушили у табір «Артек-Буковель»

Діти з волинських прийомних родин вирушили у табір «Артек-Буковель»

74 дитини з прийомних родин, які проживають на Волині, вирушили у табір «Артек-Буковель».

Про це повідомив начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

Серед них не лише волиняни, а й діти, які переїхали з постраждалих від російського вторгнення регіонів.

Два тижні вони будуть відпочивати, оздоровлюватися, навчатися та розвивати свої найкращі якості й таланти. Зокрема, зміна у дитячому таборі триватиме з 16 по 29 серпня.

«Вдячний благодійній організації першої леді Олени Зеленської за організацію такого потрібного і корисного відпочинку для дітей. Адже такі заходи відновлюють їхнє фізичне і ментальне здоров’я, що є важливим в умовах воєнного стану», - зазначив очільник ОВА.

Доїзд дітей до табору і назад забезпечила Волинська обласна державна адміністрація.

Діти з волинських прийомних родин вирушили у табір «Артек-Буковель»Діти з волинських прийомних родин вирушили у табір «Артек-Буковель»Діти з волинських прийомних родин вирушили у табір «Артек-Буковель»Діти з волинських прийомних родин вирушили у табір «Артек-Буковель»Діти з волинських прийомних родин вирушили у табір «Артек-Буковель»Діти з волинських прийомних родин вирушили у табір «Артек-Буковель»Діти з волинських прийомних родин вирушили у табір «Артек-Буковель»Діти з волинських прийомних родин вирушили у табір «Артек-Буковель»Діти з волинських прийомних родин вирушили у табір «Артек-Буковель»Діти з волинських прийомних родин вирушили у табір «Артек-Буковель»

Читайте також:

Можливо зацікавить