Як розважалися лучани, зірки шоу-бізнесу та переселенці у Замку Любарта. Фото

Як розважалися лучани, зірки шоу-бізнесу та переселенці у Замку Любарта. Фото

У суботу, 19 серпня, маленькі лучани разом із батьками та сім’ї переселенців насолоджувалися виступами кумирів під час благодійного заходу «Амбасадор дитинства» у Луцькому замку. 

Під час дійства відвідувачі виготовляли обереги для воїнів ЗСУ, НГУ та тероборони, фотографувалися та брали автографи у «Зіркового десанту», смакували ласощами у фудзоні, вигравали книги «Конституція для всіх: і великих, і малих», створювали незвичайні цифрові спогади у «Куточку Магії» тощо.

Ідея ініціативи адаптації дітей-переселенців «Амбасадор Дитинства» народилася у Василя Котлярова (NAPILNIK) та Олексія Завгороднього (POSITIFF) у березні минулого року. Відтоді спільно з командою волонтерів і небайдужих людей організували та провели 16 благодійних фестивалів у восьми областях України, на яких побувало 65 тисяч гостей.

Генеральний продюсер «Амбасадорів дитинства» Василь Котляров розповів журналістам ВСН про мету заходу - підтримку українських дітей та їхніх батьків, які були змушені залишити власні домівки та шукати прихистку в більш безпечних регіонах країни.

«Ми хочемо повернути дітям вкрадене дитинство: спочатку два роки пандемії, а зараз війна забирають у маленьких українців можливість радіти життю, вірити у казку. Тож нашою командою артистів ми організували цю подію єднання. Долучилися благодійні фонди, підприємці, волонтери. Сприяють нашій діяльності органи місцевої влади, за що ми дуже вдячні. Також я би хотів, щоб наші діти мали своїх героїв: ми з командою створили мультиплікаційних Василька та Тетянку, які допомагають маленьким українцям пережити цей непростий час».

Як розважалися лучани, зірки шоу-бізнесу та переселенці у Замку Любарта. ФотоЯк розважалися лучани, зірки шоу-бізнесу та переселенці у Замку Любарта. ФотоЯк розважалися лучани, зірки шоу-бізнесу та переселенці у Замку Любарта. Фото

Організатори ініціативи пригадують: після проведення першого заходу в місті Кам’янець-Подільський, коли настрій дітей змінювався на очах: зникав наляканий погляд та з’являлася щира посмішка, - зрозуміли, що треба розширювати межі та продовжувати в тому ж дусі.

«Ми відчули, що людям потрібна підтримка. Перший наш захід минув у Кам’янці-Подільському, у маленькому підвалі, а зараз ми бачимо, у що це переросло. Ми щасливі, що робимо дійсно корисну справу», - розповів співавтор ініціативи «Амбасадор дитинства» Олексій Завгородній (POSITIFF).

Гостей заходу розважав «Зірковий десант», у складі якого: Оля Полякова, POSITIFF, електронний гурт, автори треку «Доброго вечора, ми з України» PROBASS and HARDI, соліст гурту NewZcool, NZK Василь Котляров, автор пісень «Дим» та «Обіцяю» Андрій Безкровний, учасник «Голосу країни» Максим Бородін, фіналістка шоу «Танцюють Всі» та «Танці зі зірками», чемпіонка Європи та світу з латиноамериканських танців Юлія Сахневич, учасники гурту Kalush Orchestra Килиммен та Килимвумен, телеведучий та шоумен Тимур Мірошниченко, співачка Есфір (Esphyr), дует «Очі В Очі», переможець восьмого Х-Фактора Пташкін, популярний ТікТок блогер Владислав Рудніцький Ledboy, блогерка Ліля Слесарь, фіналісти нацвідбору на Дитяче Євробачення-2023: гурт «3ʼbeauties», «POLINA BABIY», Анастасія Бєлібова, Денис Грищук, Анастасія Димид та інші українські популярні виконавці.

Як розважалися лучани, зірки шоу-бізнесу та переселенці у Замку Любарта. ФотоЯк розважалися лучани, зірки шоу-бізнесу та переселенці у Замку Любарта. ФотоЯк розважалися лучани, зірки шоу-бізнесу та переселенці у Замку Любарта. ФотоЯк розважалися лучани, зірки шоу-бізнесу та переселенці у Замку Любарта. ФотоЯк розважалися лучани, зірки шоу-бізнесу та переселенці у Замку Любарта. ФотоЯк розважалися лучани, зірки шоу-бізнесу та переселенці у Замку Любарта. ФотоЯк розважалися лучани, зірки шоу-бізнесу та переселенці у Замку Любарта. ФотоЯк розважалися лучани, зірки шоу-бізнесу та переселенці у Замку Любарта. ФотоЯк розважалися лучани, зірки шоу-бізнесу та переселенці у Замку Любарта. ФотоЯк розважалися лучани, зірки шоу-бізнесу та переселенці у Замку Любарта. ФотоЯк розважалися лучани, зірки шоу-бізнесу та переселенці у Замку Любарта. ФотоЯк розважалися лучани, зірки шоу-бізнесу та переселенці у Замку Любарта. ФотоЯк розважалися лучани, зірки шоу-бізнесу та переселенці у Замку Любарта. ФотоЯк розважалися лучани, зірки шоу-бізнесу та переселенці у Замку Любарта. ФотоЯк розважалися лучани, зірки шоу-бізнесу та переселенці у Замку Любарта. ФотоЯк розважалися лучани, зірки шоу-бізнесу та переселенці у Замку Любарта. ФотоЯк розважалися лучани, зірки шоу-бізнесу та переселенці у Замку Любарта. ФотоЯк розважалися лучани, зірки шоу-бізнесу та переселенці у Замку Любарта. ФотоЯк розважалися лучани, зірки шоу-бізнесу та переселенці у Замку Любарта. ФотоЯк розважалися лучани, зірки шоу-бізнесу та переселенці у Замку Любарта. ФотоЯк розважалися лучани, зірки шоу-бізнесу та переселенці у Замку Любарта. ФотоЯк розважалися лучани, зірки шоу-бізнесу та переселенці у Замку Любарта. ФотоЯк розважалися лучани, зірки шоу-бізнесу та переселенці у Замку Любарта. ФотоЯк розважалися лучани, зірки шоу-бізнесу та переселенці у Замку Любарта. ФотоЯк розважалися лучани, зірки шоу-бізнесу та переселенці у Замку Любарта. ФотоЯк розважалися лучани, зірки шоу-бізнесу та переселенці у Замку Любарта. ФотоЯк розважалися лучани, зірки шоу-бізнесу та переселенці у Замку Любарта. ФотоЯк розважалися лучани, зірки шоу-бізнесу та переселенці у Замку Любарта. ФотоЯк розважалися лучани, зірки шоу-бізнесу та переселенці у Замку Любарта. ФотоЯк розважалися лучани, зірки шоу-бізнесу та переселенці у Замку Любарта. ФотоЯк розважалися лучани, зірки шоу-бізнесу та переселенці у Замку Любарта. ФотоЯк розважалися лучани, зірки шоу-бізнесу та переселенці у Замку Любарта. Фото

Фото: Юрій Ступак

Читайте також:

 

Можливо зацікавить