«Луцькводоканал», ЛПЕ, спортшкола, патрульні, ремонти: на що у міській раді виділили кошти

«Луцькводоканал», ЛПЕ, спортшкола, патрульні, ремонти: на що у міській раді виділили кошти

До бюджету Луцької міської ради внесли зміни - кошти, зокрема, передбачили для патрульної поліції, спортивній школі та КП «Луцькводоканал».

Відповідне рішення ухвалили у середу, 26 квітня, під час засідання сесії Луцької міської ради.

Згідно з ним, 7 мільйонів передали підприємству «Луцькводоканал». Кошти виділили за рахунок зекономленої плати за енергоносії.

«НКРЕКП не затверджує нам близько пів року коригування тарифу по водоканалу, а нам необхідно виконувати свої зобов'язання по проєкту НЕФКО. Тому прошу передбачити 7 мільйонів гривень «Луцькводоканалу» на виконання заходів, пов'язаних з реалізацією проєкту НЕФКО», - сказав міський голова Луцька Ігор Поліщук.

Крім цього, 1 мільйон гривень виділили патрульній поліції у Волинські області для покращення матеріально-технічної бази та 300 тисяч гривень - обласній дитячо-юнацькій спортивній школі «Колос».

Ще 1 мільйон гривень передбачили для підприємства електротранспорту на заміну аварійних опор, 1,5 мільйона - для одноразової грошової допомоги людям в складних життєвих обставинах, 5,5 мільйона - підприємству «Луцькспецкомунтранс» для покращення санітарно-епідеміологічної ситуації в громаді, також 300 тисяч гривень виділили для підтримки внутрішньо переміщених та евакуйованих осіб.

Крім того, 170 тисяч гривень депутати виділили для ліцею №28 на капітальний ремонт системи вентиляції, по 500 тисяч гривень на поточні ремонти покрівель отримають садочки №№30 та 34.

До слова, кошти також 20 мільйонів гривень виділили на програму покращення матеріально-технічного забезпечення військовим частинам, а 95 мільйонів гривень - на ремонт доріг та дворів.

Читайте також:

Можливо зацікавить