Душевно та щиро: у Луцьку виступив гурт «Один в каное»

Один в каное

У Луцьку виступив інді-гурт «Один в каное». Подія, що зібрала сотні шанувальників, була наповнена емоціями, щирістю та душевністю, які завжди відрізняють виступи цього гурту.

Концерт відбувся у четвер, 4 липня, у РЦ «Промінь».

Виступ розпочався з хвилини подяки воїнам Збройних Сил України. Це був важливий момент, коли кожен присутній відчув зв’язок із захисниками нашої країни.

Особливої уваги заслуговує пісня «Один в полі воїн». Як зазначила солістка гурту Ірина Швайдак, ця композиція була написана у нотатках 2022 року, вона відображає зимові події, які хочеться забути. Глибокі слова та мелодія перенесли слухачів у часи, що залишили свій слід у серці кожного українця.

Під час ліричних композицій глядачі вмикали ліхтарики на телефонах. Це зробило подію ще більш магічною.

Душевно та щиро: у Луцьку виступив гурт «Один в каное»Душевно та щиро: у Луцьку виступив гурт «Один в каное»Душевно та щиро: у Луцьку виступив гурт «Один в каное»Душевно та щиро: у Луцьку виступив гурт «Один в каное»Душевно та щиро: у Луцьку виступив гурт «Один в каное»Душевно та щиро: у Луцьку виступив гурт «Один в каное»

Зворушливий момент стався, коли маленька шанувальниця подарувала вокалістці гурту малюнок. Артистка з радістю прийняла подарунок і подякувала дитині, на що дівчинка відповіла: «Дякую, що помітили». Це спілкування створило атмосферу справжньої родинної зустрічі.

Під час концерту гурт виконав декілька пісень, які давно не звучали на живих виступах. Зокрема композиція «Стіни», що була написана під враженням від вірша Грицька Чубая, подарувала слухачам нові емоції та нагадала про силу української поезії.

Особливою подією концерту стала прем’єра нової пісні, яку гурт презентував рік тому на сході України.

«Від концерту до концерту ми знайомимось з нею», – зазначила вокалістка.

Хіти «Небо», «Пообіцяй мені», «У мене немає дому», «Човен» прихильники співали разом з артистами. А під час композиції «Мама» зал аплодував у ритм, створюючи неповторну атмосферу єднання.

Варто зауважити, що всі присутні мали змогу доєднатись до збору на катери для Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Душевно та щиро: у Луцьку виступив гурт «Один в каное»Душевно та щиро: у Луцьку виступив гурт «Один в каное»Душевно та щиро: у Луцьку виступив гурт «Один в каное»Душевно та щиро: у Луцьку виступив гурт «Один в каное»Душевно та щиро: у Луцьку виступив гурт «Один в каное»Душевно та щиро: у Луцьку виступив гурт «Один в каное»Душевно та щиро: у Луцьку виступив гурт «Один в каное»Душевно та щиро: у Луцьку виступив гурт «Один в каное»

Довідково:  «Один в каное» заснували у 2010 році у Львові. У новому гурті співало троє солістів. Водночас жоден учасник колективу не був професійним музикантом. Члени колективу змінювалися протягом року, поки Ірина Швайдак та гітарист Устим Похмурський не вирішили відділитись.

З часом гурт почав активно гастролювати та з'являтися на сцені різноманітних фестивалів.

Читайте також:

Можливо зацікавить