Два прощання в один день: назавжди на Волинь повертаються Герої Сергій Зімич та Ярослав Руднік

Два прощання в один день: назавжди на Волинь повертаються Герої Сергій Зімич та Ярослав Руднік

У суботу, 20 липня, на Волині прощатимуться з Героями Сергієм Зімичем та Ярославом Рудніком.

Про це повідомили у Любешівській громаді. 

«Скорботний кортеж з тілами військовослужбовців Сергія Зімича з Любешова та Ярослава Рудніка з Березич виїхав  з Луцька о 10.00 год», - інформують у дописі.

Для вшанування Героїв мешканці Седлища, Нових Березич та Любешівської Волі можуть вийти на центральну дорогу у своїх селах. 

Далі автомобіль з тілом Ярослава Рудніка біля любешівського кільця повертає до села Рудка і прямує у Березичі до будинку, де проживав загиблий.

Автомобіль  з тілом Сергія Зімича продовжує рух вулицею  Незалежності, далі повертає на вулицю Паркову до будинку, де проживав загиблий.

Чин відспівування Ярослава відбудеться у Березичах, а Сергія - у храмі ПЦУ.

«Просимо жителів громади зустріти Героїв живим коридором та з гідністю вшанувати наших Захисників. Візьміть із собою Державні Прапори України», - звертаються у дописі. 

Нагадаємо, Ярослав Іванович Руднік загинув 16 липня 2024 року, під час виконання бойового завдання на території Харківської області. 

17 липня 2024 року помер внаслідок поранення під час виконання бойових завдань на території Запорізької області старший сержант Зімич Сергій Іванович, 1970 року народження, житель Любешова.

Редакція ВСН висловлює співчуття родинам захисників. Вічна шана і слава Героям! 

Можливо зацікавить