«Дякую вам за те, що ви - Люди»: Переселенка з Маріуполя вражена щирістю ковельчан

«Дякую вам за те, що ви - Люди»: Переселенка з Маріуполя вражена щирістю ковельчан

30 березня Вікторія, жителька Маріуполя, втікаючи від війни, разом зі своїм шестирічним сином приїхала до Ковеля. А 5 травня з пекельного міста вдалося вирватися і її батькам. Але ось вчора, 15 травня, гуляючи з рідними у місцевому парку, переселенці забули свій рюкзак з документами та грошима. На щастя, завдяки порядним людям досить швидко все вдалося віднайти. 

Про це на своїй сторінці повідомив міський голова Ковеля Ігор Чайка.

Вікторія написала міському голові та щиро подякувала усім містянам. 

Далі публікуємо допис без змін. 

«Добрий день! Я - з Маріуполя. Мене звати Вікторія. Вчора в парку загубила свій рюкзак. Його знайшли і повернули мені. Хочу висловити величезну подяку групі («Оповіщення. Ковель») та вашій праці, Юлії, яка написала про мою біду, Анастасії , яка повернула мені мої речі та не взяла навіть винагороду, яку я їй настирливо пропонувала. Поліції - за небайдужість.

У вас в Ковелі - абсолютна інша планета!

Таку концентрацію порядних, чесних, чуйних, добрих людей я не бачила в жодному місті нашої країни! Це просто диво якесь,чесно.Всі люди Ковеля! Дякую вам за те, що ви - Люди! Переживши події в Маріуполі, втративши все (бізнес, дім, квартиру), я не відчуваю, що знаходжуся серед чужих людей. Я ніби вдома. Тільки люди - кращі!!!

Дуже добрі справи ви всі разом робите! Я ледве не лишилася без останніх грошей, я вже так плакала… у мене був такий відчай - не уявляєте. Мама плаче. Стали з нею, обійнявшись, і молимось.

І Господь зглянувся на нас!Ще раз дякуємо вам усім! Якщо потрібна якась допомога - звертайтеся! Чим зможу - допоможу».

«Це вкотре підтвердження, що добре слово, вчинок, викроєний для когось час - безперечно лишають слід. Дарують віру в людей, надихають, рятують», - прокоментував допис Ігор Чайка. 

Можливо зацікавить