Ексфутболіст «Волині» пригадав історію зі збірної України, коли йому закидали претензії про зайву вагу

Ексфутболіст «Волині» пригадав історію зі збірної України, коли йому закидали претензії про зайву вагу

Ексгравець луцької «Волині» Денис Кожанов пригадав цікаві історії про національну команду України.

Про це він розповів у інтерв’ю Sport-express.ua, передає УФ.

Півзахисник висловився про Олега Блохіна та Андрія Шевченка, з якими йому довелося працювати в збірній України.

«Олег Володимирович – цікавий тренер. Кожен різне про нього говорить, але мені подобалося із ним працювати. Блохін з усіма нормально спілкувався, міг пожартувати. Звичайно, Андрій Миколайович мав найбільший авторитет. Шевченко був великим професіоналом та поводився відповідно до свого статусу на полі та у побуті. На нього усі рівнялися», – сказав Кожанов.

Також футболіст пригадав кумедну історію про те, як його ледве не вигнали зі збірної України за зайву вагу:

«Була трохи інша ситуація. Мене Калитвинцев викликав до збірної, і журналісти поставили йому питання: «У Кожанова зайва вага?». А він відповів: «Ми зараз удвох їхали в ліфті, я сказав йому: «Підійми футболку». Дивлюся, та це ж атлет!», - додав він.

Довідково:

На початку літа 2018 року Денис Кожанов перейшов до луцької Волині, за яку в подальшому провів два сезони, зігравши за волинян 57 матчів, в яких відзначився 34-ма голами. У сезоні 2019/20 став кращим бомбардиром Першої ліги (18 м'ячів). 19 липня 2019 року навмисно не реалізував пенальті під час контрольного матчу з ФК «Львів», підтримавши футболістів суперника та своєї команди, які були незгодні з рішенням арбітра. Матч завершився з рахунком 2:1 на користь львівської команди.

Читайте також:

Можливо зацікавить