Ексгравці луцької «Волині» виступатимуть за клуби Першої ліги

Ексгравці луцької «Волині» виступатимуть за клуби Першої ліги

Ексгравці луцької «Волині» виступатимуть за клуби Першої ліги. ФК «Епіцентр» підписав Олександра Климця. Ігор Карпенко та Валерій Болденков стали гравцями «Поділля».

Клуб «Епіцентр» із Кам'янця-Подільського повідомив про підписання контрактів із кількома футболістами. Серед них - ексгравець луцької «Волині» Олександр Климець.

Про це пише Sport.ua.

Новими гравцями клубу стали півзахисники Сергій Гринь та Олександром Климець, а також захисником Денис Козловський.

Климець раніше грав за «Волинь» і львівські «Карпати», а Козловський у попередньому сезоні дебютував на професійному рівні в лавах молодіжної команди «Металіста 1925».

Гринь є вихованцем донецького «Шахтаря». Він пограв свого часу за «Олімпік» Донецьк, «Верес» Рівне, «Арсенал-Київ», «Зорю» Луганськ та «Олександрію». Також на його рахунку виступи за молодіжну збірну України.

«Епіцентр» минулого сезону-2022/2023 посів 6-те місце в чемпіонській групі Першої ліги.

ФК «Поділля» підписали контракти із Ігорем Карпенком та Валерієм Болденковим.

Про це вони оголосили в своєму інстаграмі.

Контракт із футбольним клубом «Поділля» Хмельницький уклав 25-ти річний нападник Карпенко Ігор

Ігор народився 24 вересня 1997 року у Львові. Вихованець клубної системи львівських «Карпат». З 2014 року виступав у юнацькій команді клубу в юнацькій та молодіжній першостях України. У 2017 році підписав контракт із першою командою, проте до основного складу пробитись не зміг. Після чого у 2018 році був орендований луцькою «Волинню». У 2021 році футболіст перейшов до «Поділля», з яким вийшов з Другої до Першої ліги. З 2022 року виступав у казахстанському «Акжайику», польській «Одрі» та естанському «Нарва-Транс».

У «Поділлі» виступатиме під 18 номером.

Футбольний клуб «Поділля» уклав контракт із центральним захисником Валерієм Болденковим.

Валерій народився 8 вересня 1994 року в місті Атаки, Молдова. На юнацькому рівні виступав у місцевому «Ністру». Згодом перебравшись в Україну, грав у команді «БРВ-ВІК» Володимир-Волинський. Довгий час перебував у структурі київського «Динамо», виступав також у командах «Волинь» Луцьк, «Пюнік» Єреван та «Карпати» Львів.

У «Поділлі» виступатиме під 4 номером.

Зазначимо, що ФК «Поділля» пропустив сезон 2022/23 через війну. Та зараз клуб повернувся до змагань, тож зіграє у новому чемпіонаті у групі А Першої ліги.

Читайте також:

Можливо зацікавить