Експерти у щоденній турботі: лучанка створила б'юті-бренд, що має виробництва в Італії та Кореї. Відео

Експерти у щоденній турботі: лучанка створила б'юті-бренд, що має виробництва в Італії та Кореї. Відео

Лучанка створила б'юті-бренд, що має виробництва в Італії та Кореї. Попри юний вік «Who Cares» досить швидко завоював серця провідних перукарів та барберів, і знайшов відгуки у серцях тисяч жінок. Його рекомендують в бутиках професійної косметики, про нього говорять знані в Україні трихологи, а над засобами «Who Cares» працюють провідні виробники світу.  

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу. 

«Ми обираємо найкращих виробників. Просто найкращих в світі. Тобто ми не зациклюємося на якійсь країні, ми обираємо найкраще серед найкращого», - наголошує засновниця бренду Олена Мілованова.

«Who Cares» – лише рік. Та попри молодий вік луцький бренд вже встиг заявити про себе професійними засобами по догляду за волоссям. Провідні виробники світу розробили відновлювальний шампунь, екстра-зволожувальну маску і кондиціонер, що глибоко живить та пом'якшує волосся.  

«Наш шампунь ретельно очищає. Від нього є відчуття чистоти, але не буде пересушена шкіри голови. Тому за рахунок цього підходить для всіх», - розповідає менеджерка-консультантка Людмила

Що важливо, якість та позитивний ефект від використання цих засобів підтвердили фахівці однієї з провідних клінік України.  Протягом місяця трихологи стежили за тим, як шампунь, маска та кондиціонер від «Who Cares» впливають на шкіру голови та стан волосся. Під час первинного огляду у семи із 10-ти респондентів виявили ознаки себорейного дерматиту. Результат приголомшливий: шампунь «WhoCares» усуває прояви цього стану. 

«Я вам рекомендую користуватися цими засобами українського бренду. Якщо у вас жирна шкіра голови, якшо у вас є схильність до себореї, себорейного дерматиту», - коментує трихологиня, дерматологиня Анна Халдєєва. 

Вау-ефект дали також маска й кондиціонер бренду «Who Cares».  

«Who Cares» – це не лише про якість та результат, а й про довіру. Команда бренду працює в б'юті сфері вже більше восьми років, а його засновниця має компанію, що є офіційним дистриб'ютором низки відомих південнокорейських брендів косметики.  

Нині засновниця бренду доводить, це – можливо. Хоча становлення «Who Cares», зізнається, було складним – усе відбувалось під час повномасштабної війни. Та попри страх і невизначеність Олена з командою ризикнули. Жінка зізнається, мала можливість виготовляти за кордоном не лише сировину, а й тару. Так як бренд душею з України - хотілося підтримати своїх, тому упакування для засобів замовили у незламному Харкові. Та ризик був величезний – на момент підписання договору місто було під шаленими обстрілами. 

Окрім вже відомих засобів для волосся, «Who Cares» скоро матиме свій сонцезахисний крем. Розробкою, виготовленням займалася фірма, що знаходиться в столиці Південної Кореї. На полицях б'юті-бутиків та в інтернет продажах новинка з'явиться вже у квітні.  

Для виготовлення доглядової косметики для обличчя команда «Who Cares» обирає провідні виробництва Кореї. Так як виробники з Кореї є лідерами цього ринку. Саме вони володіють інноваційними розробками і формулами. Тому найбільш ефективні та сучасні засоби родом із Кореї. 

Та на сонцезахисті продукція «Who Cares» не закінчуватиметься. За словами засновниці бренду, нині в розробці близько 20-ти засобів доглядової косметики. Серед них, як для обличчя, так і для волосся. У планах створити лінійку і для тіла. Загалом же, завдання команди українського бренду, полегшити життя кожній жінці. Шукаючи для себе найкраще, обирати тепер буде легко. Адже найкраще це - засоби «Who Cares».

Читайте також: 

Можливо зацікавить