Екстренер «Волині» пішов з посади керівника Асоціації ветеранів футболу України

Екстренер «Волині» пішов з посади керівника Асоціації ветеранів футболу України

Екстренер луцької «Волині» Анатолій Демяненко пішов з посади керівника Асоціації ветеранів футболу України.

Про це йдеться на сайті УАФ.

64-річний функціонер на турнірі пам’яті захисника Донецького аеропорту, бійця 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Руслана Боровика оголосив про відхід з АВФУ.

«У вересні позаминулого року у непростій ситуації мене попросили очолити Асоціації ветеранів футболу України у статусі виконувача обов'язків.

Я погодився і робив усе, чим міг бути корисним. Поки що обставини склалися так, що я вирішив піти з посади керівника АВФУ. Це рішення я ухвалив з особистих причин. Наразі я продовжую працювати в УАФ і залишаюся у футболі, бо футбол – це моє життя», – сказав Дем'яненко.

Довідково:

У  січні 2012 року очолив луцьку «Волинь». В тому ж сезоні під його керівництвом луцька команда дійшла до півфіналу кубка України, в якому в драматичному поєдинку з рахунком 4-3 програла донецькому «Шахтарю». В новому сезоні команда залишилась середняком Прем'єр-ліги, проте з 2013 року в команді розпочались фінансові труднощі, через що команда змушена була їздити на виїзні матчі на поїзді і результати волинян значно погіршились. Після чотирьох поразок поспіль з загальним рахунком 8-0, 26 квітня 2013 року Дем'яненка було звільнено з посади головного тренера.

Читайте також:

Можливо зацікавить