Герої не вмирають: у центрі Луцька хвилиною мовчання вшанували памʼять загиблих захисників і захисниць

Герої не вмирають: у центрі Луцька хвилиною мовчання вшанували памʼять загиблих захисників і захисниць

Зранку у неділю, 1 жовтня, в день захисників і захисниць України, в центрі Луцька вшанували пам'ять загиблих Героїв.

Так, обласний центр Волині доєднався до загальноукраїнської хвилини мовчання, віддавши шану загиблим воїнам. 

У Луцьку призупинили руху транспорту в центральній частині міста та лунав звуковий сигнал системи оповіщення ДСНС.

 Зазначимо, цього дня Україна вперше відзначає у нову дату день своїх захисників і захисниць, усіх, хто воює і хто віддав своє життя, захищаючи нашу державу та українців. 

«Цієї неділі вперше вся Україна на хвилину зупиниться, щоб мовчанням вшанувати подвиг наших людей, які загинули, захищаючи нашу державу та українців. Хай це стане нашою новою традицією.

9:00. Неділя. 1 жовтня. Центральні площі та вулиці українських міст. Хвилина шани. Хвилина мовчання. Та вічність памʼяті про наших полеглих захисників і захисниць», — написав Президент України Володимир Зеленський. 

Герої не вмирають: у центрі Луцька хвилиною мовчання вшанували памʼять загиблих захисників і захисницьГерої не вмирають: у центрі Луцька хвилиною мовчання вшанували памʼять загиблих захисників і захисницьГерої не вмирають: у центрі Луцька хвилиною мовчання вшанували памʼять загиблих захисників і захисницьГерої не вмирають: у центрі Луцька хвилиною мовчання вшанували памʼять загиблих захисників і захисницьГерої не вмирають: у центрі Луцька хвилиною мовчання вшанували памʼять загиблих захисників і захисницьГерої не вмирають: у центрі Луцька хвилиною мовчання вшанували памʼять загиблих захисників і захисницьГерої не вмирають: у центрі Луцька хвилиною мовчання вшанували памʼять загиблих захисників і захисницьГерої не вмирають: у центрі Луцька хвилиною мовчання вшанували памʼять загиблих захисників і захисницьГерої не вмирають: у центрі Луцька хвилиною мовчання вшанували памʼять загиблих захисників і захисницьГерої не вмирають: у центрі Луцька хвилиною мовчання вшанували памʼять загиблих захисників і захисницьГерої не вмирають: у центрі Луцька хвилиною мовчання вшанували памʼять загиблих захисників і захисниць

Автор фото - Анастасія Костик

Читайте також: 

Можливо зацікавить