Горіли лазня, будинок, літня кухня, хлів: на Волині за добу трапилося чотири пожежі

Горіли лазня, будинок, літня кухня, хлів: на Волині за добу трапилося чотири пожежі

Рятувальники ліквідували чотири пожежі та вісім разів виїжджали на проведення аварійно-рятувальних робіт. Потерпілих та жертв немає.

Про це у фейсбуці інформує Головне управління ДСНС України у Волинській області.

У п’ятницю, 2 лютого, о 08:17 рятувальники 16 ДПРЧ селища Стара Вижівка та працівники місцевої пожежної охорони села Смідин вирушили за викликом у село Стара Гута Старовижівської громади — горіла покрівля й перекриття цегляного житлового будинку. Пожежу ліквідували о 09:10. Попередньо, загоряння трапилося через недолік конструкції димаря.

Крім того, минулої доби рятувальники та працівники місцевої пожежної охорони ліквідували пожежу в цегляній літній кухні у с. Бужковичі Павлівської громади, імовірно, спричинену коротким замиканням електромережі, а в селищі Цумань — пожежу в дерев'яній господарській будівлі, що, за попередніми даними, трапилася через необережне поводження з вогнем власниці.

Увечері працівники 1 ДПРЧ ліквідували горіння в цегляній одноповерховій лазні на вулиці Мисливській у Луцьку. Імовірно, до пожежі призвело  порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації печей.

Аварійно-рятувальні роботи, які проводили рятувальники минулої доби, пов'язані з відкриванням дверей до помешкань громадян у Луцьку та Володимирі, відкачуванням води та ліквідацією наслідків автопригод.

Горіли лазня, будинок, літня кухня, хлів: на Волині за добу трапилося чотири пожежі

Зокрема у Володимирі рятувальники працювали на вулиці Драгоманова. Там в квартирі на четвертому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку зачинилась дитина 2015 р.н. Рятувальники потрапили у помешкання за допомогою автодрабини — вони підійнялися на балкон, відчинили спочатку балконні двері, а тоді — вхідні двері до помешкання.

Горіли лазня, будинок, літня кухня, хлів: на Волині за добу трапилося чотири пожежіГоріли лазня, будинок, літня кухня, хлів: на Волині за добу трапилося чотири пожежі

Читайте також:

Можливо зацікавить