«Готовий пахати день і ніч»: Кварцяний розповів про повернення до тренерства та пошуки інвесторів для луцького клубу

«Готовий пахати день і ніч»: Кварцяний розповів про повернення до тренерства та пошуки інвесторів для луцького клубу

Колишній тренер «Волині» Віталій Кварцяний розповів, чи готовий він повернутися до тренерської діяльності та пошуки інвесторів для луцького клубу.

Про це пише xsport.

Віталій Кварцяний зазначив, що він завжди казав, що у нас в Україні поганих тренерів немає.

«Зате є гонорові президенти, бізнесмени та інші особи, які спочатку ставлять себе вище за тренерський склад. Хоча саме тренер має бути головною фігурою у клубі. 

Ви можете собі уявити таке, щоб, крім Лобановського, в команді була ще одна така персона? Валерій Васильович заходив до кабінету Володимира Щербицького, відчиняючи двері ногою. Секретарку партійного лідера республіки буквально трясло, коли старший тренер «Динамо» з'являвся у приймальні найвищого партійного органу України. Так само Лобановський заходив і в Федерацію футболу СРСР до її голови В'ячеслава Колоскова», - говорить чоловік.

За його словами, нормальний тренер, який має свою думку, завжди відстоюватиме лише питання розвитку.

«Він ніколи сам не шукає конфліктів, його просто мають розуміти. Адже для того, щоб усе поміняти на краще, тренерові потрібна довіра та час», - каже волинянин.

Екстренер «Волині» розповів, що за час своєї тренерської кар'єри звик працювати цивілізовано, при цьому висловлюючи ті чи інші ідеї, спрямовані на розвиток клубу.

«У цьому прагненні не забував і про футболістів. Завжди казав: наша мета – підготувати гравця до національної збірної. І це моїм тренерським штабом зробити вдавалось», - ділиться тренер.

Кварцяний зазначив, що зарз він займається пошуком інвесторів та спонсорів для «Волині».

«Якщо зможу знайти розумних людей, і вони мене зрозуміють, то швидко зумію створити боєздатну команду. Готовий для цього орати день і ніч. Але тільки за умови, що мої тренерські побажання враховуватимуться», - зазначив волинянин.

Читайте також:

Можливо зацікавить