Готовий виступати за збірну Росії: український футболіст-зрадник заявив, що його ображали у луцькій «Волині»

футбол війна Артур Мурза

23-річний півзахисник-зрадник Артур Мурза, який у березні цього року з’явився у таборі клубу «Муром» із другої ліги країни-агресорки, розповів російським медіа про те, що його «ображали» на Заході України під час виступів за луцьку «Волинь».

Про це пише Спортивка.

«До переходу в дорослий футбол мене в політику не вплутували – можна було спокійно грати і не торкатися цього. З мовою теж не було жодних складнощів: я розмовляв російською мовою, з якою виріс і виховувався. А ось після переходу у дорослий футбол став відчувати упереджене ставлення до себе, особливо на Заході України, – сказав зрадник.

Також Мурза додав, що йому довелося «адаптуватися» до того, що тренувальний процес у «Волині» проводився українською мовою. При цьому він пишається, що все одно «не приховував свою позицію та продовжував розмовляти російською».

«Я грав у «Волині» із Луцька. Там могли на тренуванні у стику звалити, а потім добити словесно: «У своєму Донецьку так падатимеш!». Плюс тренувальний процес був повністю українською, тому доводилося трохи адаптуватися. У всіх інтерв’ю говорив лише російською, хоча у пріоритеті у «Волині» завжди була українська. Намагалися зробити так, щоб усі говорили мовою. Але я продовжував говорити російською і не приховував своєї позиції», – висловився Мурза.

Раніше стало відомо, що зрадник Мурза висловив бажання грати збірну Росії.

Читайте також:

Можливо зацікавить