Громада на Волині планує витратити на благоустрій території понад мільйон гривень

Громада на Волині планує витратити на благоустрій території понад мільйон гривень

Колківська селищна рада оголосила тендер на послуги з озеленення територій та утримання зелених насаджень. А саме – послуги з благоустрою території в смт Колки.

Про це йдеться на сайті prozorro.gov.ua. Торги тривають до 9 січня, - пише газета «Волинь».

Як вказано в тендерній документації, ідеться про наступні види послуг з благоустрою: очищення територій від сміття та бруду, очищення тротуарів від снігу, очищення території від льоду, підсипка вулиць та тротуарів під час ожеледиці, скошування трави з газонів, обкошування обочин доріг на вулицях Грушевського, Центральна, Шкільна, Лікарська, обкошування обочин доріг біля пам'ятника невідомому солдату, скошування трави в парку на вулиці Грушевського, в парку ДОСАФ, навколо кладовища, біля Будинку культури, підстригання кущів біля селищної ради, біля стени Колківській республіці, скошування трави та підстригання кущів в урочищі «Рудня», скошування чагарнику та карантинних рослин, вивезення сміття, прибирання місць загального користування, підмітання та прибирання узбіччя та тротуарів, очищення урн від сміття, очищення газонів і квітників, пристовбурних лунок дерев і кущів, живоплоту від випадкового сміття та листя, прополювання та рихлення багаторічних квітів, формувальне обрізування дерев, видалення порості та пагонів дерев, санітарна та омолоджувальна обрізка дерев, очищення кюветів, облаштування майданчиків під сміттєві баки тощо.

Надання цих послуг у Колках має здійснюватися відповідно до узгоджених графіків.

Очікувана вартість надання послуг із благоустрою становить 1,1 мільйона гривень. Їх у Колках мають надавати протягом року – до 31 грудня 2024 року.

Читайте також: 

Можливо зацікавить