Гуртки для хлопчиків у Луцьку: як вибрати найкращий варіант

Гуртки для хлопчиків у Луцьку: як вибрати найкращий варіант

Вибір гуртка для хлопчика може бути непростим завданням, адже батьки хочуть, щоб їхні діти розвивалися в різних напрямках, набували нових навичок та соціалізувалися з однолітками. У Луцьку існує немало можливостей для дітей різного віку та з різними інтересами. Журналісти ВСН підготували добірку секцій, які варті уваги та можуть зацікавити дитину.

Спортивні секції  

Фізична активність є важливою частиною розвитку дітей. Спортивні секції, такі як футбол, баскетбол, плавання або бойові мистецтва, допоможуть хлопчику не лише зміцнити здоров'я, а й навчитися працювати у команді.

У школі бойових мистецтв «DOJO», що на вулиці Рівненська, 15, проводять комплексні тренування з кіокушинкай та карате. Літніх канікул тут немає. Заняття проходять постійно. Діти з 6 років займаються у понеділок, середу та п'ятницю о 17.00. Вартість - 1000 гривень на місяць. Телефон для запису на безоплатне тренування: +38 (067) 142 68 98.

Гуртки для хлопчиків у Луцьку: як вибрати найкращий варіант

В одній з найбільш численних спортивних організацій змішаних єдиноборств у Волинській області - спортивному клубі «Магістр» (сюди входять близько 400 спортсменів віком від 5 років до дорослих) навчають техніці рукопашного бою дітей з 5 років. Хоча основні групи начаються із 6 років.

Заняття проводять тричі на тиждень за адресами: проспект Президента Грушевського, 10 та вулиця Ветеранів, 5, а вартість абонементу на місяць становить 700 гривень. Та з 1 вересня ціна абонементу підвищиться. У клубі поки не кажуть на яку саме суму, адже наразі визначаються. Телефони для довідок: +38 (066) 642 24 74, +38 (067) 732 46 46.

Гуртки для хлопчиків у Луцьку: як вибрати найкращий варіант

У спортивному клубі козацького бойового мистецтва «Герць» тренують не тільки тіло, а й дух - стверджують тренери. Заняття проводять за адресами: Ярощука, 30, Стрілецькій, 4, Карбишева, 2 та вулиця Шопена, 22. Тут тренуються діти з 4 років.

Заняття проводять тричі на тиждень, є вечірні та ранкові групи, а вартість місячного абонементу з вересня нинішнього року становитиме 1000 гривень. Перше пробне заняття - безоплатне. Для запису телефонуйте: +38 (066) 442 47 50.

Гуртки для хлопчиків у Луцьку: як вибрати найкращий варіант

Головне направлення Спортивного клубу східних єдиноборств «Ояма» – це карате. Завдяки таким заняттям дитина буде не тільки фізично розвиватись, навчиться захищати себе, а також здобуде величезний потенціал для впливу на своє життя у цілому.

«Карате – це не тільки спорт, а філософія життя», - зазначають у «Оямі». Кваліфіковані тренери допоможуть дітям навіть без попередніх навичок освоїти це мистецтво бою. В групах займаються хлопці та дівчата. Адреса: бульвар Дружби Народів, 13-А, контакти: +38(099)757-64-95.

Гуртки для хлопчиків у Луцьку: як вибрати найкращий варіант

Спортивно оздоровчий комплекс «Акварель» надає широкий спектр послуг. А головне: дитяче плавання з трьохмісячного віку. Є різні басейни та групові заняття, які розподіляються за віком та вміннями дитини. Крім цього, діти можуть піти на зумбу, флай-йогу та аквааеробіку. Комплекс розташований за адресою: проспект Відродження, 50. Контакти: +38(063)445-00-02.

Гуртки для хлопчиків у Луцьку: як вибрати найкращий варіант

У ДЮФК «Любарт» тренують дітей від 3 до 17 років. Заняття з футболу проходять на вулиці Карбишевій, 1 (КРЦ «Адреналін сіті») тричі на тиждень та вартують 900 гривень на місяць. Пробне тренування - безоплатно. Зв’язатися з представниками клубу можна через сторінку у соцмережі Фейсбук або Інстаграм.

Гуртки для хлопчиків у Луцьку: як вибрати найкращий варіант
 

Технічні гуртки  

 Якщо дитина захоплюється технікою, варто розглянути гуртки з робототехніки, програмування чи 3D-моделювання. У Луцьку є кілька освітніх центрів, які пропонують цікавий курс для молодих винахідників.

Луцький міський Центр науково-технічної творчості учнівської молоді

Центр науково-технічної творчості учнівської молоді - є профільним позашкільним навчальним закладом, основним напрямком діяльності якого є науково-технічний, що передбачає залучення вихованців до активної діяльності з набуття техніко-технологічних умінь і навичок, розширення наукового світогляду, підготовку до активної науково-дослідницької роботи та оволодіння практичними уміннями і навичками з технічних видів спорту, організації змістовного дозвілля.

Тут пропонують безоплатні заняття з інформатики зі школярами 9-18 років (початковий рівень 3-8 класи) та програмування (при наявності базових знань 6-11 класи). Розташований заклад на вулиці Шопена, 18. Телефон: (0332) 241-273, (066) 605-4617, (068) 408-7166.

Гуртки для хлопчиків у Луцьку: як вибрати найкращий варіант

При Луцькому міському ЦНТТУМ діє гурток початкового технічного моделювання.

Заняття у такому гуртку - це процес розвитку початкової технічної творчості учнів. У гуртківців розширюється і поглиблюється уявлення про геометричні фігури. В процесі занять у дітей розвивають мислення, зорову пам'ять, творчу уяву, художні здібності.

Спортивно-технічний клуб «Волинь-Карт»

Тут займаютьяс автомобільним спортом та картингом. В програмі занять передбачено 3 рівні розвитку: від початкового до професійно-спортивного. Набір учнів відбувається з понеділка по суботу з 12.00 до 17.00 год., у суботу - практичні тренування з водіння автомобілів «карт».

Розташований клуб на вулиці Писаревського, 15. Телефон: (093) 290-2551, (099) 040-0048.

Гуртки для хлопчиків у Луцьку: як вибрати найкращий варіант

Арт-гуртки  

 Для хлопчиків, які мають творчі нахили, корисними можуть бути гуртки малювання, музики або театрального мистецтва. Це допоможе виразити себе та розвинути відповідні здібності.

Рекреаційний центр дитячого розвитку «Школа гончарства»»

Тут пропонують повний навчальний курс для дітей та дорослих по ліпці з глини та проводять майстер-класи роботи на гончарному колі. Практикують і сімейні заняття. Заняття проводять на проспекті Соборності, 11а. Телефони: +38 (063) 057-37-54, +38 (099) 554-24-95, +38 (067) 172-51-17, +38 (066) 886-88-75.

Гуртки для хлопчиків у Луцьку: як вибрати найкращий варіант

Центр «Малюють всi»

У закладі пропонують заняття для дітей від 3 років та дорослих у різноманітних напрямках мистецтва, таких як: уроки малювання (різні техніки та стилі малювання); ліплення з глини та повітряного пластиліну; рисунок (малювання лише простим олівцем та графічними матеріалами); аніме малюнок (мистецтво японської анімації); скетч ілюстрація (навчання малюнку скетч маркерами, кольоровими олівцями, аквареллю); уроки олійного живопису; уроки пісочної анімації; творчі дитячі табори (осінній, весняний, літній); пленери влітку. Центр розташований на проспекті Волі, 50 (1 поверх). Телефон: +38 (096) 910-40-37.

Гуртки для хлопчиків у Луцьку: як вибрати найкращий варіант

Художня студія «Артишок»

Цей простір творчості для дорослих та дітей віком від 4 років. Студія «Артишок» проводить майстер-класи з різних напрямків мистецтва. Кожне заняття відбувається у приємній атмосфері, де головне — це задоволення від процесу. Студія розташована на вулиці Шопена, 22, офіс № 170. Телефон: +38 (050) 998-72-45.

Гуртки для хлопчиків у Луцьку: як вибрати найкращий варіант

Комунальний заклад «Палац учнівської молоді» Луцької міської ради»

У закладі діє хореографічний, музичний, декоративно-прикладний, художній та театральний гуртки, підготовка до школи. Народні ансамблі сучасного, бального та спортивного танців, вокально-хорові колективи, дитячо-юнацька телестудія. Адреса: вулиця Шопена, 18. Телефон: +38 (0332) 24-10-58.

Обираючи гурток для хлопчика, важливо враховувати його інтереси та побажання. Рекомендується відвідати кілька пробних занять, щоб зрозуміти, чи підійде обране місце. Заняття у гуртках допоможуть дітям знайти нових друзів, розвинути навички та отримати позитивні емоції.

Читайте також: 

Можливо зацікавить