Хабарництво чи підстава: судять ексвоєнкома з Луцького району

Хабарництво чи підстава: судять ексвоєнкома з Луцького району

Спіймали на хабарі та тепер доводять винуватість. Головний фігурант у справі - колишній військовий комісар Рожищенського військкомату.

Ніби то чоловік декілька років тому взяв хабар у розмірі 1000 доларів, щоб відмазати людину від армії, - йдеться у сюжеті каналу Аверс.

«Здійснюється підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні за обвинуваченням особи у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 369-2 Кримінального кодексу України, зокрема, одержання неправомірної вигоди особи,яка була призовником і дії, пов'язані з діяльністю посадової особи Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки», - розповів прокурор Павло Шумський. 

Судовий процес триває довгий час. Раніше головний фігурант стверджував, що нікого відмазувати не збирався, буцімто, чоловік прийшов просто уточнити порядок призову. Раніше захисник обвинуваченого наполягав на тому, що заявник у справі провокатор, мовляв, мав борги перед виконавчою службою, а тут знайшов таку чималу суму коштів на хабар.

Деталі з'ясовують уже довгий час у Луцькому міськрайонному суді. На черговому судовому засіданні мали б заслухати свідків, проте ті не з'явилися та навіть не повідомили причину неявки. До кінця судового розгляду лишається не так багато часу.

Читайте також: 

Можливо зацікавить