Харківський кіт-блогер Степан з найвпізнаванішим poker face перебрався до Німеччини

Кіт Степан має більш ніж півтора мільйона підписників у Тік-ток та Instagram

Харківський кіт-інфлюенсер Степан знайшов новий дім у Німеччині.

Про це повідомляється в його Instagram-акаунті.

Харківський кіт-блогер Степан, який на деякий час знову зник із соцмереж і нещодавно виїхав із Харкова, знайшовся. На сторінці в Instagram кота Степана з'явилося фото тварини та його подружки Стефанії. Вони позують на великій світлій кухні з білими меблями, залитій сонцем.

«Дорогі друзі! Ми знайшли наш новий дім у Німеччині. Я почуваюся добре. Дякуємо за вашу підтримку», - йдеться у дописі під фото Степана та його подружки кицьки Стефанії у новому помешканні.

Нагадаємо, у лютому стало відомо, що Степана і Стефанію вивезли з Харкова. Шанувальники тварини довго ламали голову, куди подівся кіт. Були навіть припущення, що його вкрали з ветклініки, куди він потрапив після чергового обстрілу міста через пережитий стрес. Однак пізніше з'явилося спростування цієї інформації.

Харківський кіт-блогер Степан з найвпізнаванішим poker face перебрався до НімеччиниХарківський кіт-блогер Степан з найвпізнаванішим poker face перебрався до НімеччиниХарківський кіт-блогер Степан з найвпізнаванішим poker face перебрався до НімеччиниХарківський кіт-блогер Степан з найвпізнаванішим poker face перебрався до НімеччиниХарківський кіт-блогер Степан з найвпізнаванішим poker face перебрався до НімеччиниХарківський кіт-блогер Степан з найвпізнаванішим poker face перебрався до НімеччиниХарківський кіт-блогер Степан з найвпізнаванішим poker face перебрався до НімеччиниХарківський кіт-блогер Степан з найвпізнаванішим poker face перебрався до Німеччини

Читайте також:

Можливо зацікавить