Харків'янин підкорив «МастерШеф» волинською стравою

На кастингу нового сезону телепроєкту «МастерШеф» 21-річний харків'янин Денис Савенко вразив суддів волинськими кручениками.
Любов до кулінарії у Дениса почалася ще в дитинстві. Він не лише захоплювався шоу, а й навіть вів фан-сторінку «МастерШефу» в Instagram, яка зібрала 50 тисяч підписників.
«У 12-річному віці я пішов на «МастерШеф. Діти». Це вже мій 6 чи 7 кастинг. Вперше вдалося дійти до телекастингу», – розповів Денис.
Під час знайомства судді поцікавилися життям хлопця у Харкові.
«Життя там бентежне, іноді страшне. На початку вторгнення ми з сім'єю виїхали, але потім зрозуміли, що краще, ніж вдома, немає ніде, і повернулися. Вночі – ракети, вдень – КАБи, а місто живе. Харків та його мешканці – залізобетон», – поділився учасник.
Його 24-річний брат зараз захищає Україну на фронті.
«Коли він добровільно пішов до війська, ми були в шоці. Зараз ми ним пишаємося», – додав Денис.

Хлопець представив суддям волинські крученики з селерово-картопляним пюре, насиченим м'ясним соусом, зеленим маслом та теріякі.

«Чому харків'янин готує волинську страву?» – здивувався Ектор Хіменес-Браво.
«Коли я вперше спробував цю страву, я був вражений. Я не люблю квашену капусту, але у поєднанні з м’ясом, кремом із селери та картоплі – це неймовірно. Я вирішив, що суддям теж сподобається», – пояснив Денис.
Судді високо оцінили смак і подачу.

«Мені подобається колір і консистенція соусу. Можна було б трохи менше зеленої олії, але загалом – чудово», – сказала Ольга Мартиновська.

«Нормальна така страва. Можна ставити в меню», – додав Володимир Ярославський.

«Спочатку я здивувався, що це крученики з квашеною капустою… Я невеликий її фанат. Але вона приємно хрустка, а соус – просто бездоганний», – підсумував Ектор.
Денис отримав три «так» та білий фартух, що дало йому шанс продовжити боротьбу у проєкті.
Читайте також:
- Чорний борщ і сушені карасі: гастрономічні принади Шацька, які варто скуштувати
- Мільйон для ЗСУ та повернення на Нацвідбір: Laud про благодійність, музику і шлях до «Євробачення»
- «Луцька область»: у відомому шоу зірки телебачення шукали Шацьк на карті України