Хотів скоротити дорогу і ледь не загинув: на Волині чоловік застряг на болоті

Хотів скоротити дорогу і ледь не загинув: на Волині чоловік застряг на болоті

На Волині рятувальники визволили чоловіка, який заблукав і застряг на болоті.

Надзвичайна подія трапилася у вівторок, 15 серпня, біля села Мощена на Ковельщині, - повідомили у пресслужбі ДСНС області. 

«Чоловік на велосипеді намагався скоротити шлях до місцевого водосховища, прямуючи через болото, але згодом заблукав і зрештою застряг у багнюці. За допомогою до рятувальників він звернувся о 16:20 і скинув геолокацію свого місця перебування», - йдеться у повідомленні. 

На порятунок потерпілого спрямували працівників рятувальників м. Ковель.

Бійці ДСНС розпочали пошук чоловіка з двох напрямків у наближенні до вказаних координат, крім того, оглядали місцевість з дрона. Зрештою чоловіка виявили на заболоченій місцині по пояс у трясовині. З небезпечної ділянки його визволили за допомогою рятувальних мотузок, круга та жилета. Не залишили в болоті й велосипед, який також доправили на тверду місцевість.

Хотів скоротити дорогу і ледь не загинув: на Волині чоловік застряг на болотіХотів скоротити дорогу і ледь не загинув: на Волині чоловік застряг на болотіХотів скоротити дорогу і ледь не загинув: на Волині чоловік застряг на болотіХотів скоротити дорогу і ледь не загинув: на Волині чоловік застряг на болотіХотів скоротити дорогу і ледь не загинув: на Волині чоловік застряг на болотіХотів скоротити дорогу і ледь не загинув: на Волині чоловік застряг на болоті

Читайте також: 

Можливо зацікавить