Хтось полює попри заборону: на Волині виявили труп козулі та рештки лося

Хтось полює попри заборону: на Волині виявили труп козулі та рештки лося

У селі Охотин Луцького району застрелили козулю. Місцеві жителі обурилися, адже в умовах воєнного стану полювати заборонено. Користувачі залишили безліч гнівних коментарів у мережі. Вони звернули увагу, що полиці магазинів переповнені м’ясом, а вбивство тварин – це не розвага.

Про це пишуть Волинські новини з посиланням на сюжет ТРК «Аверс».

У пресслужбі поліції Волинської області повідомили, що нині триває перевірка.

Своєю чергою, мешканець села Карпилівка Сошичненської громади Віктор Семенюк розповів, що біля озера Наболоцьке дикі кабани у вольєрі догризали ногу лося. Чоловік звернувся до поліції.

«Я займався справами в себе на господарстві, коли мені подзвонили жителі нашої громади, з села Запруддя. «Заїдь до нас, бо в нас є така інформація, що по телефону говорити не будемо». Я приїхав. Кажуть: «Треба, щоб ви дещо побачили». Їдемо до озера Наболоцьке. Ми приїхали. Там незаконний вольєр із дикими свинями. І показали рештки лося. Те, що ми побачили, – лосева лапа. Я викликав поліцію. В мене взяли покази. Опитали людей так само. Отака ситуація. Сказали, що потрібно лапу везти ветеринарам… Вони залишилися з тими єгерями. Вони на місці накинулися на того чоловіка. У них така тактика: ті, хто з ними не в організації, – браконьєри. Відразу звинуватили: «То ви нам підкинули», – прокоментував Віктор Семенюк.

Читайте також: 

Можливо зацікавить