Єдиний у місті з належним укриттям: у Нововолинську запрацював дитсадок

Єдиний у місті з належним укриттям: у Нововолинську запрацював дитсадок

Сьогодні, 24 травня, діти відновили навчання в одному з садочків Нововолинська.

Про це повідомили на сайті міської ради.

Зазначається, що цей дошкільний заклад поки єдиний у місті, у якому підготували належне укриття. Зокрема, у підвалі зроблений додатковий евакуаційний вихід, укладена бруківка, відремонтовані сходи та замінений навіс.

Для комфорту дітей в укритті встановлені біотуалети, декілька ліжок, парти, лавки. Облаштовано ігрові зони. Працівники закладу підготували запас води та контейнер для їжі. 

У садочку відкрито 6 різновікових груп по 12 діток. У кожній групі працює три вихователі та помічник. Розроблені плани евакуації та відпрацьовані дії персоналу у випадку повітряної тривоги. У перший день навчання дошкільний заклад відвідали трохи понад 30 дітей.

Наразі у Нововолинську готують до відкриття ще два садочки.

Єдиний у місті з належним укриттям: у Нововолинську запрацював дитсадокЄдиний у місті з належним укриттям: у Нововолинську запрацював дитсадокЄдиний у місті з належним укриттям: у Нововолинську запрацював дитсадокЄдиний у місті з належним укриттям: у Нововолинську запрацював дитсадокЄдиний у місті з належним укриттям: у Нововолинську запрацював дитсадок

Можливо зацікавить