Комп’ютерні столи – різні рішення для різних умов експлуатації

Комп’ютерні столи – різні рішення для різних умов експлуатації

Підбираючи меблі, покупці орієнтуються на різні параметри. В першу чергу споживачі визначаються з призначенням меблевих модулів та їх видами. Бо меблі бувають як для житлових приміщень так і офісних і навіть спеціальні конструкції існують. В залежності від типу матеріалів, які використовуються при їх виготовлення меблі діляться на дві великі групи і це може бути корпусна система або «м’яка». А в кожній групі є свої (та навіть кілька) підгрупи.

Наприклад офісні меблі включають в обов’язковому порядку такі модулі як комп’ютерні столи. До речі, все частіше такі конструкції купують не тільки для облаштування офісних кабінетів але і при створенні комфортних робочих «станцій» чи куточків для навчання в квартирі або будинку. Інтернет гіпермаркет МебельОк пропонує різні варіанти комп’ютерних столів, що дозволяє підібрати підходяще рішення для різних приміщень і для різних умов експлуатації.

Комп’ютерні столи – різні рішення для різних умов експлуатації

Компактна функціональність

У багатьох комп’ютерний стіл асоціюється зі звичайним письмовим столом. Так такі модулі теж можна використовувати при роботі з ПК. Але якщо це спеціальна конструкція, то вона виконана з акцентом на ергономічність. Виробники пропонують моделі, які призначені під різні приміщення (різні конфігурації та розміри). Тому підібрати вийде як столик кутовий, так і звичайний (класичний прямий) чи навіть з півкруглою стільницею. В залежності від оргтехніки, яку ви використовуєте, можна підібрати стіл для ПК стандартного (з монітором і системним блоком) чи для ноутбука. Для ноутбука столи відрізняються більш компактними розмірами.

Новинкою на ринку, яка вже завоювала популярність, можна назвати стіл для комп’ютера з телескопічними комплектуючими. Дякуючи спеціальним висувним опорам є можливість регулювати висоту розміщення стільниці. Дуже вдале рішення, якщо купуєте стіл для комп’ютера в дитячу. Фактично меблевий модуль буде «рости» разом з дитиною.

А ще один варіант – ще більш ергономічний, стіл, який можна використовувати не тільки сидячи але і в стоячому положенні. Це столи, стільниці яких не тільки регулюються по висоті але і здатні змінювати кут нахилу.

Окрім конструкцій, запропоновані виробниками моделі відрізняються за матеріалами що використовуються. Це може бути:

  • Натуральне дерево;
  • ЛДСП;
  • ДСП + пластик HPL.

Опори в залежності від конструкції теж виготовляються з різних матеріалів в тому числі металу та дерева. Цінова політика залежить від конструкції, дизайну, використаних матеріалів та наявності додаткових опцій. Адже сучасні моделі всі ергономічні і їх конструкція може передбачати наявність спеціальних елементів, які розширюють функціональність модулю.

Комп’ютерні столи – різні рішення для різних умов експлуатації

Консультанти MebelOk радять оцінити запропоновані екземпляри за допомогою фото і ще обов’язково рекомендують ознайомитися з описами. Бо фото навряд чи може передати всі технічні «секрети», якими володіє конкретний стіл для комп’ютера.

 

Можливо зацікавить