Комунальні підприємства «АвтоПаркСервіс» та «Луцькі ринки» хочуть об’єднати

Комунальні підприємства «АвтоПаркСервіс» та «Луцькі ринки» хочуть об’єднати

Луцькі депутати хочуть об’єднати два комунальні підприємства «АвтоПаркСервіс»  та  «Луцькі ринки». Причина невисокі прибутки у обох підприємств.

  

Про це у понеділок, 29 липня, обговорювали під час засідання комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергоощадності.

Під час засідання комісії відзвітувалися за свою роботу за минулий рік та за перше півріччя поточного року керівник КП Олег Бахтай та представник керівника КП Оксана Главник.

За словами керівника КП «АвтоПаркСервіс» Олега Бахтая, за минулий рік його підприємство отримало доходу 3628000 грн. При цьому від надання послуг із паркування автомобілів лише – 284000.

«Луцькі ринки» за перше півріччя 2024 року отримали прибуток 205000 грн.

На обох комунальних підприємствах працює по 7 людей.

На думуку обранців громади доцільно ті підприємства об’єднати, аби оптимізувати штат і надавати більшу кількість послуг.

Голова комісії Роман Бондарук порадив Олегу Бахтаю та Оксані Главник спочатку порадитися між собою про можливе об’єднання, адже це поки пропозиція. Можливо згодом і буде такий проєкт рішення.    

Читайте також: 

Можливо зацікавить