Лікарі понад 8 годин рятували життя 23-річного поліцейського, пораненого на Хмельниччині

Лікарі понад 8 годин рятували життя 23-річного поліцейського, пораненого на Хмельниччині

23-річний поліцейський, поранений під час комендантської години в Хмельницькому, був на операційному столі протягом 8 годин. Куля пошкодила внутрішні органи, і медики досі не дають прогнозів.

Про це повідомляє Громадське радіо.

Як зазначається, постраждав працівник патрульної поліції 2001 року народження. Його доставили у міську лікарню. За словами керівника міської лікарні, медики обстежили поліцейського і забрали його на операційний стіл. Куля потрапила у нижню частину тулуба. Було пошкоджено багато внутрішніх органів, органів тазу. Всього операція тривала 8 годин. Працювали три хірурги, два травматологи і два урологи. Життя поліцейського вдалось врятувати. Він у важкому, але стабільному стані. Лікарі ніяких прогнозів не дають, кажуть, що він занадто важкий.

Нагадаємо, вночі, 14 вересня, під час комендантської години, у селі Олешин Хмельницької громади патрульні зупинили автомобіль місцевого жителя.

З'ясувалося, що водій перебував за кермом нетверезим  – «Драгер» показав 1,27 проміле алкоголю в організмі. 

На керманича склали протокол. Після цього чоловік, який мешкає неподалік, пішов додому, щоб начебто розв'язати питання з авто, його товариш залишився в машині.

Повернувся чоловік до місця події уже з автоматом Калашникова та почав стріляти — він поранив поліцейського і цивільного. Зловмисника зрештою вдалося затримати.

Читайте також:

Можливо зацікавить