Лисиці, козулі, лосі та вовки: у Шацькому нацпарку розповіли, скільки у них живе диких тварин

Лисиці, козулі, лосі та вовки: у Шацькому нацпарку розповіли, скільки у них живе диких тварин

Щорічно працівники Шацького НПП здійснюють зимові обліки фауни.

Про це розповіли у Шацькому національному природному парку.

У Шацькому нацпарку обліком охоплено 28 863 га території парку. Чисельність з розрахунком на всю площу склала: козуля 283 особини, кабан 94 особини, заєць-русак 159 особин, лисиця 91 особина, лось європейський 24 особини, олень 19 особин, вовк 35 особин, горностай 13 особин, єнотоподібний собака 20 особин.

Проведення обліків диких тварин є частиною моніторингових досліджень, які допомагають визначити стан та динаміку розвитку фауни на території парку. На основі даних зимового обліку можна зробити висновок, що щільність та чисельність хижаків збільшилась порівняно з минулими роками.

Лисиці, козулі, лосі та вовки: у Шацькому нацпарку розповіли, скільки у них живе диких тваринЛисиці, козулі, лосі та вовки: у Шацькому нацпарку розповіли, скільки у них живе диких тваринЛисиці, козулі, лосі та вовки: у Шацькому нацпарку розповіли, скільки у них живе диких тваринЛисиці, козулі, лосі та вовки: у Шацькому нацпарку розповіли, скільки у них живе диких тваринЛисиці, козулі, лосі та вовки: у Шацькому нацпарку розповіли, скільки у них живе диких тваринЛисиці, козулі, лосі та вовки: у Шацькому нацпарку розповіли, скільки у них живе диких тваринЛисиці, козулі, лосі та вовки: у Шацькому нацпарку розповіли, скільки у них живе диких тваринЛисиці, козулі, лосі та вовки: у Шацькому нацпарку розповіли, скільки у них живе диких тварин

Читайте також:

Можливо зацікавить