«МастерШеф» з Волині поділився рецептом своєї улюбленої страви

«МастерШеф» з Волині поділився рецептом своєї улюбленої страви

Кулінар з Волині, ексучасник телешоу «МастерШеф» Віталій Наливайко поділився рецептом улюбленої страви – Гратену з куркою та білими грибами. Каже, щоб приготувати її, часу потрібно не багато.

Про це він розповів сайту новин Луцька та Волині «Конкурент». 

Для запікання гратену необхідно підготувати форму або горщики. 

«МастерШеф» з Волині поділився рецептом своєї улюбленої страви

Гратен з куркою та білими грибами:

  • курячі бедра,
  • ріпчаста цибуля, 
  • білі гриби
  • вершки або сметана
  • вершковий твердий сир
  • оливкова олія
  • вершкове масло

Приготування:

  • Очищуємо курячі бедра, нарізаємо їх, півкільцями ріжемо ріпчасту цибулю та білі гриби.
  • Обсмажуємо усе по черзі на сковорідці на оливкій олії та вершковому маслі.
  • Змішуємо усе та заливаємо вершками або сметаною. Тушкуємо ще хвилин 5.
  • Перекладаємо у форму для запікання чи горщики та затираємо вершковим сиром. Запікати у духовці 15 хвилин при температурі 180 градусів.

У якості гарніру Віталій Наливайко рекомендує гарбузово-морквяне пюре. 

«МастерШеф» з Волині поділився рецептом своєї улюбленої страви

Читайте також: 

Можливо зацікавить

Свіжоспечені піцетти з ковбасою, сиром і овочами
відео

Мініпіца для всієї родини: простий рецепт від луцької фудблогерки

Ніжний бенто-торт із кремовим декором – трендовий десерт, який легко приготувати вдома
відео

Бенто-торт без духовки: фудблогерка з Луцька поділилася простим рецептом трендового десерту

Рум’яний домашній хліб: ідеальна скоринка та м’яка структура

Домашній хліб із рум’яною скоринкою: рецепт від луцької фудблогерки

Як замаринувати скумбрію по-домашньому: вийде смачнішою, ніж червона риба

Як замаринувати скумбрію по-домашньому: вийде смачнішою, ніж червона риба

Домашній маківник: рецепт смачної випічки з м’яким тістом

М'яке тісто та ароматна начинка: секрети приготування пишного та ароматного маківника від луцької фудблогерки

Домашні чебуреки: ідеальна скоринка та соковита начинка

Фудблогерка з Луцька поділилася рецептом ідеальних чебуреків із хрусткою скоринкою

Свіжоспечений цибулевий хліб із хрусткою скоринкою та ніжним м'якушем

Ароматний цибулевий хліб: простий рецепт від луцької фудблогерки

Рум’яне печиво на варених жовтках з шоколадною глазур’ю

Домашнє печиво на варених жовтках: простий і смачний рецепт від луцької фудблогерки

Фудблогерка показала, як спекти традиційну халу: покроковий рецепт

Секрети випічки плетеної булки: фудблогерка з Луцька поділилася покроковим рецептом