«МастерШеф» з Волині поділився рецептом своєї улюбленої страви

Кулінар з Волині, ексучасник телешоу «МастерШеф» Віталій Наливайко поділився рецептом улюбленої страви – Гратену з куркою та білими грибами. Каже, щоб приготувати її, часу потрібно не багато.
Про це він розповів сайту новин Луцька та Волині «Конкурент».
Для запікання гратену необхідно підготувати форму або горщики.

Гратен з куркою та білими грибами:
- курячі бедра,
- ріпчаста цибуля,
- білі гриби
- вершки або сметана
- вершковий твердий сир
- оливкова олія
- вершкове масло
Приготування:
- Очищуємо курячі бедра, нарізаємо їх, півкільцями ріжемо ріпчасту цибулю та білі гриби.
- Обсмажуємо усе по черзі на сковорідці на оливкій олії та вершковому маслі.
- Змішуємо усе та заливаємо вершками або сметаною. Тушкуємо ще хвилин 5.
- Перекладаємо у форму для запікання чи горщики та затираємо вершковим сиром. Запікати у духовці 15 хвилин при температурі 180 градусів.
У якості гарніру Віталій Наливайко рекомендує гарбузово-морквяне пюре.

Читайте також:
- Відомий кухар з Волині розповів, за кого вболіває на популярному шоу «МастерШеф»
- Життя після «МастерШефа»: як живе і чим зараз займається відомий кухар з Волині
- Новим «холостяком» стане військовий з Рівного, який втратив на війні обидві ноги