«Мене це серйозно напрягає»: коментатор з Волині розніс українську тенісистку через зняття з Олімпіади

«Мене це серйозно напрягає»: коментатор з Волині розніс українську тенісистку через зняття з Олімпіади

Коментатор з Волині Віталій Волочай у соцмережах розніс тенісистку Ангеліну Калініну через зняття з дебютних Олімпійських ігор.

Про це пише Тribuna.com.

Дощова погода на відкритті Олімпійських ігор стала на перешкоді не лише проведенню різних видів змагань, майданчики яких знаходяться просто неба, а і спричинила хвороби у деяких атлетів. Якщо Джоель Ембіід та Кевін Дюрент пропустять свій перший матч із сербами, то українська тенісистка Ангеліна Калініна взагалі достроково завершить свій виступ на Іграх.

Матч нашої спортсменки повинен був відбутися ще 27 липня, але через погодні умови його перенесли на наступний день. А тепер схоже, що Аранчі Рус, нідерландська опонентка Ангеліни, не зустрінеться із українкою взагалі через її зняття з турніру.

Свій вибір припинити виступ на Олімпіаді, який так і не розпочався, Калініна аргументувала раптовою хворобою, яка з'явилася через дощ. «На жаль, вчора довго перебували на кортах, очікуючи на початок змагань. Весь цей час йшов дощ, і сьогодні вранці я відчула біль в горлі. Звичайно, дуже засмутилася, адже зіграти на Олімпіаді й представляти свою країну, особливо в такий складний час, – це була велика мрія і честь для мене», – повідомила вона у власному інстаграмі.

«Мене це серйозно напрягає»: коментатор з Волині розніс українську тенісистку через зняття з Олімпіади

До того ж, тенісистка підмітила і важливу деталь: – «Грати і представляти свою країну у такому стані для мене не припустимо». Це і вивело з емоційної рівноваги відомого спортивного експерта Віталія Волочая.

У своєму телеграм-блозі він яскраво розкритикував українку за її рішення: – «Це коментар Ангеліни Калініної для НОК. Аналізуйте його як хочете, але на матч збірної на Біллі Джин Кінг Кап у неї боліла нога, хоча через 3 дні вона вже грала турнір, тут вона грала на турнірі буквально кілька днів тому, вчора так було прохолодно. Десь 18 градусів. Але ж вона не стояла на корті, як блін вболівальники стояли вздовж дороги на велоспорті».

Але на цьому він не зупинився, додавши до попередніх слів наступне: – «І відчула біль у горлі, вирішила що це всьо. Я не лікар, але мене це серйозно напрягає. Люди з +39 виходять і вбиваються на майданчиках, як Міша Кохан на Євро з атлетики».

Читайте також:

Можливо зацікавить