Підпалили будинок, а потім ще й кинули гранату: мешканці Києва помстилися волинському підприємцю через фіктивного родича

Підпалили будинок, а потім ще й кинули гранату: мешканці Києва помстилися волинському підприємцю через фіктивного родича

Члени родини, які мешкають на Волині, стали потерпілими внаслідок нічного підпалу власного будинку нібито через їхнього родича. Записку такого плану знайшли поліцейські під час огляду місця підпалу, який трапився 12 липня. 

Про це повідомили в ГУ Нацполіції Волині.

Встановивши всі обставини, з’ясувалось, що члени сім’ї не мають відношення до вказаної в записці особи. Та зловмисники вирішили навпаки і таким чином намагались помститись нібито родичам свого недруга. На щастя, через підпал ніхто не постраждав.

Поліцейські ж почали встановлювати фігурантів, причетних до скоєння злочину. Відомості за цим фактом внесли до ЄРДР за ч.2 ст.194 ККУ - умисне знищення або пошкодження чужого майна, що заподіяло шкоду у великих розмірах, шляхом підпалу.

Співробітники управління карного розшуку ГУНП, кримінальної поліції Ковельського РУП, відділу кримінального аналізу та інших підрозділів волинської поліції проаналізували значний обсяг інформації та встановили осіб, причетних до злочину. Обоє в’явились мешканцями Фастова Київської області. Розпочались процесуальні заходи, спрямовані на їх затримання.

Та в ніч на 25 липня зловмисники кинули предмет, схожий на гранату, на подвір’я цієї ж родини потерпілих, через що було пошкоджено фасад будинку і паркан. Таким чином, вони хотіли ще раз помститись за дії фіктивного родича. 

Підпалили будинок, а потім ще й кинули гранату: мешканці Києва помстилися волинському підприємцю через фіктивного родичаПідпалили будинок, а потім ще й кинули гранату: мешканці Києва помстилися волинському підприємцю через фіктивного родича
 

Читайте також:

Можливо зацікавить

Буча втрати

За тиждень до загибелі відсвяткував 39-річчя: захисник з Волині отримав смертельні поранення під Бучею

поховання військового
фото

З перших днів вторгнення став на захист України: на Волині прощались із Героєм Дмитром Громовим

війна багатодітний батько

Три дні не дожив до свого 43-річчя: батько п'ятьох дітей з Волині загинув унаслідок обстрілу з російського танка

збір ЗСУ

Воюють на одному з найважчих напрямків фронту: оголосили про збір коштів для волинської бригади

втрати

Не встиг відзначити 40-річний ювілей: внаслідок поранення обірвалось життя Героя з Волині Олександра Гурича

зниклий безвісти загибель

Надію обірвав тест ДНК: підтвердили загибель Героя з Волині Вадима Ковальчука

Віктор Давидюк

8 травня: хто з волинян святкує День народження

розшук
відео

Загадкове зникнення: на Волині майже три місяці шукають 17-річну Аліну Божко

війна втрати
фото

Трагічні Великодні свята: на Волині попрощалися із молодим Героєм Русланом Литвинчуком