«Ми очікуємо великої навали»: стало відомо про ще один гарячий напрямок

напрямок Костянтинівка – Покровськ, новий наступ РФ

На Покровському напрямку в районі Очеретиного ЗСУ вдалося зупинити просування росіян. Проте у найближчому місяці можливе підтягування ворогом підрозділів і спроба прорвати Часів Яр, щоб просунутися в напрямку Костянтинівка – Покровськ.

Про це розповів боєць ЗСУ Євген Ієвлєв, передає 24 Канал.

Він наголосив, що війська країни-агресорки Росії докладають максимальних зусиль вже понад два роки, бо у них все пішло не за планом. Так, вони поставили перед собою ціль до 9 травня захопити невелике містечко Часів Яр, але воно й досі стоїть і ворог його взяти не може.

«На сьогодні лінія більш-менш стабілізована, проте на війні неможливо зайняти позиції і вважати, що тут більше ніхто не пройде. Це людські життя, й у ворога достатньо такої зброї як КАБи, ФАБи, які при прильоті в бліндажі або будь-які фортифікаційні споруди залишають під собою прірву 3 на 3 метри і глибину 5 метрів. Тому жодна фортифікація проти КАБа там не спрацює», – підкреслив боєць ЗСУ.

Він додав, що хоч наступ росіян і зупинено, треба готуватися до посилення атак і того, що вони захочуть захопити якомога більше території Донецької області. І все це – щоб підійти до мирних перемовин, які нібито хоче провести глава Кремля Володимир Путін, з сильнішими позиціями.

«Ми очікуємо ще більшої навали і на Горлівському напрямку, і в напрямку Покровська, і в напрямку змикання кільця, щоб оточити наші угруповання військ», – розповів Євген Ієвлєв.

Читайте також:

Можливо зацікавить