«Далі… Світло…»: діджей з Луцька випустив мініальбом з відомими українськими артистами

Діджей

Діджей з Луцька Артем Будчук під псевдонімом The Budchuk презентував мініальбом «Далі… Світло…» з відомими українськими артистами.

Про це пише Media.nota.

«Далі… Світло…» - це другий мініальбом The Budchuk, до якого увійшли раніше випущений ремікс на «Про Чарівну» від Monatik, спільно спродюсований із Владом Лагодою та Сашею Ганапольською сингл «Телепат» та 2 новинки: ремікс на пісню «Над хмарами» — Klerі нова колаборація з Anstay , у жанрі House з відтінками любимого Disco, який так полюбляє український слухач.

«Я хочу нагадати, що музика, краса та любов здатні зціляти душі й саме це є основним меседжом нового альбому. Він світлий, танцювальний та наповнений життям. Відчуйте, просто послухайте! Безмежно вдячний усім артистам, які долучились до створення цього альбому. Ціную цей досвід і справді пишаюсь, що ми змогли створити щось дійсно особливе. Ваш талант, енергія та відданість музиці надихають і мотивують на нові звершення. Сподіваюсь, що це лише початок нашої спільної музичної подорожі. Далі тільки світло.», — коментує альбом The Budchuk.

«Мініальбом «Далі… Світло…» - у якому різні артисти своїми словами та голосами описали те, що я відчував! Він щирий… Від душі… Послухайте, від початку й до кінця! Там невеличка історія!» - додає лучанин.

Читайте також:

Можливо зацікавить