«Monatik був завжди на першому місці»: відомий діджей з Луцька випустив ремікс на пісню свого земляка

«Monatik був завжди на першому місці»: відомий діджей з Луцька випустив ремікс на пісню свого земляка

Відомий діджей з Луцька Артем Будчук записав ремікс на пісню свого земляка Дмитра Монатика.

Про це музикант повідомив у соцмережах.

Реліз нової версії «Про чарівну» відбувся 5 липня.

В композиції Monatik оспівує чарівність кожної української сильної та водночас тендітної жінки. Цією музичною одою музикант підкреслює неймовірність українок і наголошує на те, як надзвичайно важливо, особливо у складні часи, казати жінкам про те, що вони - чарівні.

«Той посил, що «живе» в піснях Дмитра завжди відгукувався в мені та був надзвичайно близьким. Добро, світло, любов та мрії - те заради чого потрібно жити, це завжди надихає! В моєму уявному списку артистів, до творчості чиєї я мріяв бути дотичним, Monatik був завжди на 1 місці. Саме тому коли випала нагода поспівпрацювати, я був на сьомому небі від щастя. Реміксуючи «Про Чарівну» я хотів додати house відтінків, прискореного ритму та саме тембрами звуків та вайбом спробувати повернути слухача в ті безтурботні часи, коли ночами напроліт ми були в пошуках емоцій та пригод і звідусіль лунав альбом «Звучить», - зазначає діджей.

«Я знаю, наскільки важлива для тебе ця співпраця, адже, як ти вказав у своїй публікації: «Monatik завжди був на першому місці серед артистів, до творчості яких мріяв бути дотичним». Я щаслива від того, що твої мрії втілюються у життя. Пишаюся тобою та безмежно кохаю.

Ти заслуговуєш на все найкраще, і я впевнена, що це лише початок твоїх великих звершень. Моє серце наповнене гордістю за тебе. Знаю, що ти докладаєш чимало зусиль для досягнення своїх цілей, і я завжди буду поруч, щоб підтримати тебе у всьому», - написала кохана Артема Ангеліна в соціальній мережі «Instagram».

Нагадаємо, нещодавно Артем Будчук став батьком. 25 червня на світ з'явився син музиканта та його коханої Ангеліни.

Читайте також:

 

Можливо зацікавить