Монатік заспівав українською свій російськомовний хіт. Відео

Монатік презентував українськомовну версію хіта Кружит

Співак з Луцька Дмитро Монатік неабияк здивував фанатів. Він представив новий формат усім відомої пісні. Він презентував українськомовну версію хіта «Кружит», який раніше виконував російською.

Про це пише УНІАН

Таким чином Монатік поступово переходить до українського звучання і випускає не лише нові композиції рідною мовою, але й перекладає популярні треки. Тепер пісня має назву «Кружить». Цей трек багато років був візитівкою співака, а зараз він зазвучав по-новому, і наче отримав нове життя. Варто вказати, що режисеркою відео стала кліпмейкерка Таня Муіньо.

За словами Дмитра, ця композиція має особливе значення для нього, тому що вона принесла йому популярність та показує його унікальний стиль в музиці. У новій версії відчувається фірмовий ритм та енергії артиста, але звучить українською вона значно краще.

«Кружить» вже доступний. Неймовірно вдячний Тані Муіньо за те, що одного разу ми створили цю відеороботу в рідній Одесі! Пісня, яка закружила!» – прокоментував Монатік.

Артист викликав почуття ностальгії у прихильників і вони не приховували свій захват від нової версії. Чимало шанувальників написали про те, що дуже чекали на переклад «Кружит».

Читайте також:

Можливо зацікавить