Моторошно і незвично: який вигляд мав би Луцьк під час кінця світу

Моторошно і незвично: який вигляд мав би Луцьк під час кінця світу

Штучний інтелект створений, аби спростити щоденні задачі. За допомогою нейромережі можна згенерувати різноманітні дизайни, писати тексти, малювати картини тощо.

Який вигляд на думку штучного інтелекту мав би Луцьк під час кінця світу, пише Конкурент.

Один з користувачів у соціальних мережах під ніком «DERIII» вирішив запитати в інтелектуальних програм, яким вони бачать Луцьк під час кінця світу.

Розумна машина згенерувала на основі існуючих знімків варіанти того, як виглядатиме столиця Волинської області у часи постапокаліпсису. Спойлер – деякі фото викликають захоплення.

Моторошно і незвично: який вигляд мав би Луцьк під час кінця світуМоторошно і незвично: який вигляд мав би Луцьк під час кінця світуМоторошно і незвично: який вигляд мав би Луцьк під час кінця світуМоторошно і незвично: який вигляд мав би Луцьк під час кінця світуМоторошно і незвично: який вигляд мав би Луцьк під час кінця світуМоторошно і незвично: який вигляд мав би Луцьк під час кінця світуМоторошно і незвично: який вигляд мав би Луцьк під час кінця світуМоторошно і незвично: який вигляд мав би Луцьк під час кінця світуМоторошно і незвично: який вигляд мав би Луцьк під час кінця світуМоторошно і незвично: який вигляд мав би Луцьк під час кінця світуМоторошно і незвично: який вигляд мав би Луцьк під час кінця світуМоторошно і незвично: який вигляд мав би Луцьк під час кінця світуМоторошно і незвично: який вигляд мав би Луцьк під час кінця світуМоторошно і незвично: який вигляд мав би Луцьк під час кінця світу

Читайте також:

Можливо зацікавить