Мріяв потрапити у збірну України: футбольний тренер висловився про ексгравця «Волині», що поїхав у Росію

Артур Мурза зрада футбол

Колишній головний тренер «Гірника-Спорт» Ігор Жабченко розповів, чи помічав раніше антиукраїнські погляди в ексгравця луцької «Волині» Артура Мурзи, який перебував на перегляді в підмосковських «Хімках».

Про це пише Sport.ua.

Він зазначив, що ніколи не помічав антиукраїнських поглядів у футболіста.

«Це точно не про Артура. Я з ним говорив. Він мріяв потрапити збірну України. Мені він дуже імпонує як гравець і за людськими якостями. Що його могло наштовхнути на це рішення? Я думаю, що це вплив оточення. Мені шкода, якщо він обере «хімкі». Він міг би підсилити не одну команду УПЛ. Ту саму «Оболонь», «Верес» та бути корисним українському футболу», - сказав тренер.

Ігор Жабенко також висловив своє ставлення до переходу Мурзи.

«Мені неприємно, що наші пацани обирають Росію. Не думають про наслідки, як це на них вплине в майбутньому. Закопують себе безперспективністю. Можливо, через публічність він змінить своє рішення», - додав спортсмен.

Нагадаємо, напередодні з’явилися фото з тренувального табору «Хімок» у Туреччині. На світлинах було помічено колишнього гравця низки українських клубів Артура Мурзу.

Головний тренер «Хімок» Андрєй Талалаєв підтвердив, що Мурза перебуває на перегляді в команді, а також розповів, що в Артура є російський паспорт.

Сам Мазур відмовився коментувати інформацію про свій перехід до клубу країни-агресорки. Згодом стало відомо, що футболіст не підійшов російському клубу.

Раніше уродженець Волновахи, Донецької області грав за «Маріуполь», «Волинь», «Авангард» Краматорськ, «Гірник-Спорт», «Оболонь» та «Металіст».

Читайте також:

Можливо зацікавить